Spenstige høstaktiviteter

Actionpakket høst

  1. Spenstige høstaktiviteter


Her er vår oversikt over diverse aktiviteter som setter en spiss på høstdagene. Legg merke til at det er nødvendig å ringe i forkant for å arrangere mange av aktivitetene, og noen av dem er avhengige av et minimum av deltakere.

Hafjell

På Hafjell finner du flere actionspekkede aktiviteter. Du kan blant annet kjøre ATV (firehjuling) fra 450 kroner for en time med guide eller på egenhånd. Hvis du vil spille paintball med venner, så koster det fra 200 kroner pr. person for en time på krigsstien.

For mer info: Aktiv Hafjell

Gol og Geilo

Vil du prøve deg som rallysjåfør for en dag, kan du reise til Geilo. Der får du først introduksjon til den fartsfylte sporten i en identisk bil til den Petter Solberg kjører i verdenscupen, før du får kjøre en litt "snillere" versjon selv. Du har også mulighet til å kjøre go-kart mellom rallyøktene. Det hele tar cirka fem timer og koster 1.650 kroner.

Blir du ikke mo nok i knærne av eksoslukt, har du fortsatt frem til slutten av høstferien også muligheten til å rafte i Numedalslågen eller å ta rapelleringskurs. Begge deler koster 600 kroner for en dag.

For mer info: Geilo Event

Skeikampen


Bortsett fra å sykle saueslalom, kan du også kjøre ATV rallycross på Skeikampen. Denne formen for firhjuling er litt mer actioninspirert enn versjonen som tilbys på Hafjell. Prisen på sykkelleie er 295 kroner dagen.

For mer info: Skeikampen.no

Trysil

Vil du prøve noe helt nytt, så er kanskje juving det rette for deg. Utstyrt med våtdrakt, vest, klatresele og hjelm forserer du et vassdrag ved å gå, hoppe, svømme og fire deg ned i tau. Turen krever mot og krefter, men den kan tilpasses deltakernes ønsker og ferdigheter. Også her tilbys rafting. Aktivitetene koster 795 kroner inkludert alt utstyr og varm lunsj.

For mer info: Villmarkskompaniet

Oppdal

Også i Oppdal kan du bli med på juving, og er du mer interessert i å klatre i det tørre element, tilbys også fjellklatring. Du kan velge mellom forskjellige vanskelighetsgrader og teknikker, og det hele koster fra 830 kroner for en dag i høstfjellet.

For mer info: Opplev Oppdal

Narvik

En av de mest spennende aktivitetene vi fant for deg som liker å få igang hjertepumpen når bladene faller, er spekkhoggersafari i Narvik. Det tilbys to forskjellige turtyper. Den ene foregår i en større båt hvor du holder deg på dekk, den andre muligheten er å snorkle sammen med spekkhoggerne - noe som burde få hjertet til å banke. Turene koster hendholdsvis 850 og 1.500 kroner for tre til fire timer med noen av verdens største kjøttetere. For å snorkle, må du være over 18 år og skrive under på at du er med på eget ansvar.

For mer info: Orca Narvik

Tilbake til Hovedartikkelen...