Spar tusenlapper

Du sparer opp til flere tusen per person, på å velge riktig budsjettreisemål i charterferien.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi har regnet snitt av prisene for flere hoteller for hvert reisemål. Enkelte av destinasjonene kan du kun nå ved hjelp av én operatør, for eksempel Azorene som kun besøkes av charterturister med STS Solreiser. Lavsesongprisene er for en uke i midten av mai, høysesongprisene er for en uke tidlig i juli. Bulgariareisende kommer ikke på tur før godt ut i mai, og er derfor ikke med på lavsesongoversikten.


Merk at vi har sett på priser for hoteller som selskapene selv har klassifisert til tre eller tre pluss. Der det er mulig, har vi valgt prisen for toroms leilighet. Om slike boenheter ikke finnes i listene, har vi valgt ettromsleilighet eller dobbeltrom med frokost. Utvalget er for øvrig tilfeldig. Prislistene vi har benyttet er de siste fra Star Tour, Saga, Ving, Gulliver, STS Solreiser og Bonus. Det finnes flere charteroperatører som selger reiser til de aktuelle reisemålene, for eksempel Apollo og Detur.

Tilbake til innledningen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer