La Défense, Paris
La Défense, ParisVis mer

Spar tusener til Paris

Studenter og ungdom under tjuefem år får flybilletter til Paris flere hundrelapper rimeligere enn dem over tjuefem.

Kilroy Travels ungdoms- og studentbillett vant pristesten med beste tilbud på flybillett til Paris. En tur-returbillett for en student på ønsket dato, torsdag 1. mars, kom på kr 2.659. Hjemreisen var satt til søndag 4. mars. Dårligst ut kom Reisefebers tilbud som var hele 5.858 kroner dyrere. Tilbudene vi fikk finner du her.

Når det piper i telefonen

Vi søkte etter beste tilgjengelige billetter hos flere norske nettreisebyråer. Ebookers.no søkesystem kom opp med en pris på kr 6.107. Etter telefonkontakt med nettbyrået får vi billetten til nesten halvparten av nettprisen, kr 3.302, for en flyreise tur-retur Oslo-Paris.

- Nettbyråenes bookingsystemer blander sammen ulike klasser og klarer ikke alltid å fange opp de beste prisene, sier Henrik Holstad, administrerende direktør i Ebookers.no,.

Holstad sier videre at han tror også andre nettselskaper sliter med dette.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hos Travis.no er prisen 4.651 kroner dyrere enn hosMrjet.no på flyreise til Paris med Air France. Etter å ha tatt kontakt med administrerende direktør, Mogens Kvamdal, får vi en ny pris: 3.381 kr koster billigste billett hos Travis.no per telefon. Også Kvamdal sier at nettsøket har enkelte mangler som kan gi utslag i høyere eller ukorrekte priser.

- Vi har tenkt å rette opp dette umiddelbart, fastslår Kvamdal.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Testen

Ukens pristest gjelder en reise for én person tur/retur Oslo – Paris. I undersøkelsen ønsker vi utreisedato den 1. mars, og hjemreise den 4, men stiller ingen andre krav til tidspunkt. Vi ber alltid om billigste billett som er tilgjengelig for voksne.

Billigst til…

I vår serie ”Billigst til…” finner vi ut hvem som tilbyr de beste flybillettene. Leserne bestemmer hvilken by vi skal prissjekke, og Paris stakk av med brorparten av stemmene etter forrige ukes avstemning. Vil du være med å bestemme hvilken by DinSide Reise skal pristeste neste uke, kan du avgi din stemme i avstemningsboksen til høyre.

De siste ukene har vi funnet ut hvem som kan komme opp med de billigste billettene til New York , London, Barcelona og Roma.

Ut på tur?

Klar for et avbrekk fra januarsørpa? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.