Vil du reise billigst mulig til London skal du ikke velge British Airways...
Vil du reise billigst mulig til London skal du ikke velge British Airways...Vis mer

Spar 1.400 på Londonturen

Begynt å tenke på julegaver enda? Oxford Street ligger bare et par timer unna… Vi har sjekket hvordan du billigst kommer deg dit.

Høstjakten på billige shoppingturer er i gang. Vi har laget en prissammenligning mellom ruteflyselskapene og charteroperatørene for å sjekke hvem som kan tilby de aller billigste billettene til London.

Forruten flyselskapene SAS, Braathens, British Airways og Ryanair har vi funnet frem til prisene hos turoperatørene Ving og Saga (Star Tour har også reiser til London, men da er hotellrom alltid inkludert.), Flyspesialisten, Zolong og MrJet.

Dyrest og billigst

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Den billigste billetten vi fant på økonomiklasse koster deg 977 kroner. Den dyreste av de forskjellige operatørenes ”billige” tilbud koster deg 2440,- . Med andre ord godt over 1.400 kroner å spare pr. snute hvis du velger riktig flyselskap og byrå under jakten på billige shoppingturer utover høsten. Prisene i sammenligningen under gjelder fly tur/retur på ruteflyenes økonomiklasse i weekend! Vil du sjekke de billigste charteravgangene i høst, klikk 16134 TARGET="_top"> her!

Slik kommer du deg billigst til London i høst med rutefly
FlyselskapPrisBestillingsperiodeBuss til flyBestill hos
Ryanair977,-Bestilles før 30/9Bussbillett til Sandefjord: 98,-Ryanair
Ryanair1267,-HelårsprisBussbillett til Sandefjord: 98,-Ryanair
Braathens1831,-HelårsprisBussbillett til Gardermoen: 80,-Braathens 14 dgr før
Braathens2175,-HelårsprisBussbillett til Gardermoen: 80,-Zoolong/MrJet
British Airways2310,-HelårsprisBussbillett til Gardermoen: 80,-Flyspesialisten
SAS2440,-HelårsprisBussbillett til Gardermoen: 80,-Flyspesialisten
Alle priser gjelder strekningen Oslo-London tur/retur (Ryanair er unntaket som flyr fra Sandefjord). Alle priser er inkludert skatter og avgifter og er basert på weekendreiser.

Ryanair klart billigst

Ryanair er det klart billigste billigste alternativet! Vis mer

Testen kårer en klar vinner blant ruteflyselskapene, Ryanair! Det billigste tilbudet til 977,- må du riktignok bestille innen 30/9 og plassene er begrenset. Men må du ikke reise akkurat nå, er det fortsatt ingen av selskapene som kan slå Ryanair på pris. Husk bare at prisene hos Ryanair går opp så fort flysetene begynner å ta slutt. Så vil du til London i november gjør du et godt kjøp om du slår til på 1.267,- nå. Det er billig så det holder! Selskapet har kun to avganger hver dag. Det betyr at du ikke har mange valg når det gjelder tidspunkt. Ulempen for enkelte er selvfølgelig at Ryanair flyr fra Sandefjord. Men bussbilletten til Torp koster bare 18 kroner mer enn hva du må betale til Gardermoen fra Oslo…

Billigst å bestille direkte hos flyselskapet

Tar du en nærmere kikk på tabellen over vil du oppdage noe interessant: Det er billigere å bestille billetten direkte fra flyselskapet fremfor for eksempel hos MrJet. Bestiller du direkte hos Braathens kan du komme unna med 1.831 kroner inkludert skatter og avgifter (må bestilles senest 14 dager før avreise). Søker du hos MrJet får du opp billigste pris til 1.625,-. Men her er ikke skatter og avgifter lagt til i prisen. Riktig pris med avgifter er 2.175,-. Det lønner seg med andre ord fortsatt å ta en telefon til flyselskapet for å sjekke om de har spesialtilbud!

Billig til andre steder enn London?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!