Spansk selskap kjøper TusenFryd

Det spanske parkselskapet Parques Reunidos har kjøpt opp fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro utenfor Oslo.

Publisert
Sist oppdatert

Parques Reunidos har inngått avtale om kjøp av 90,2 prosent av aksjene i TusenFryd for 29 kroner per aksje. Øvrige aksjonærer tilbys samme pris. Dette priser parken til 383 millioner kroner.

Parques Reunidos, som har base i Madrid, er den nest største operatøren av underholdningsparker i Europa. Selskapet etablerte seg for første gang i Norge i fjor, da det kjøpte Bø Sommarland.

- TusenFryd er en førsteklasses park som har utmerket seg med høy kvalitet, god lønnsomhet og stor evne til innovasjon. Nå gleder vi oss til å arbeide med TusenFryd-teamet om å utvikle parkens familievennlige attraksjoner videre og markedsføre parken overfor et større publikum, sier administrerende direktør Richard Golding i Parques Reunidos.

- TusenFryd får en sterk industriell eier som kan utvikle parken videre, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth i TusenFryd.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer