Spansk påske

PRISTEST: La egg og appelsiner ligge hjemme, og sett kurs for fargerike påskeprosesjoner.

Påskeprosesjonene står sterkt i den spanske folkesjela. Om du vil til Spania for å ta del i disse tradisjonsrike prosesjonene eller om du bare vil ha en klimaendring - vi har sjekket flyprisene til Malaga i Spania i påskeuken.

>> Priser fra 3.214 til 5.515 kroner

Montasje: Per Erveland Vis mer

Spansk påske

  1. Prislisten


Vi har sjekket flyprisene til Malaga i påskeuken, dvs. i perioden fredag 7. april tom. mandag 17. april. Der avreise er på fredag, har vi kun tatt med de reisene hvor flyet går på ettermiddagen, slik at du kan jobbe som vanlig denne siste dagen i uken før påskeferien. Vi har så valgt rimeligste utreise på fredag, lørdag eller søndag.

På returreise, har vi valg rimeligste mulighet i perioden fredag tom. mandag. Merk at påskeprosesjonene går påskeaften, og at dersom du reiser for å få med deg dette, så ender du i veldig mange av tilfellene opp med en dyrere billett.

Styr unna "lavprisselskapene"!

Vi har sjekket prisene hos lavprisselskapene som har Malaga på sin destinasjonsliste, samt hos ti nettreisebyråer. Det er "lavprisselskapet" Sterling som byr oss de dyreste flybillettene, til 5.515 kroner stykket. Dersom vi kjøper billetten via nettreiseyrået Supersaver.no, slipper vi unna med 3.214 kroner per hode - altså drøye 2.300 kroner mindre enn hos flyselskapet Sterling. Med Supersaver-billettene flyr vi med British Airways, og må tåle en mellomlanding både på utreise og retur. Sterling flyr oss riktignok nonstop Oslo-Malaga, men dersom du er ute etter kun direkteflyvninger, finnes det muligheter som er billigere enn 5.515 kroner.

>> Priser fra 3.214 til 5.515 kroner

Relaterte artikler:

Sommerens billigflyguide
Flykanselleringer: Dette kan du kreve
Humor: Utrolige flyhistorier
Pirrende flynytt