Spania fra kr 495

Akkurat nå er det vel fristende å kunne rømme landet for en uke eller to med sol? Vi har funnet de beste tilbudene på reiser til Syden. Kanskje er du på jakt etter snø? Vi gir deg tips om hvor du kan finne den.

De siste ukene har vi sett at prisene fra Sverige faktisk har ligget noe høyere enn fra Norge. Nå har trenden snudd. Denne uken finner vi de aller råeste reisekuppene med avreise fra Sverige. Hva sier du for eksempel til en uke i Malaga fra 495 kroner? Klikk på linken under for å se hva som er inkludert i prisen. Vil du sjekke de aller siste prisene på restplasser, klikker du her.

Under 1.000 med avreise Sverige

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Tar du turen til Stockholm kan du komme deg til Malaga for kun 495 kroner (flyreise tur/retur). Eller hva sier du om en reise til Den Dominikanske Republikk for kun 1.495 den 11/12 (avreise fra Stockholm med Ving)? Her er hele listen over 19936 TARGET="_top">ferietilbud fra Sverige. Vil du sjekke de svenske prisene online, klikker du her.

Under 2.000 med avreise Norge

Skal du av gårde fra Norge akkurat nå, er den billigste prisen kr 1.795. For dette kan du få en uke på Madeira med avreise den 17/12. Se flere gode tilbud under 2.000 kroner 19937 TARGET="_top"> her.

Fra 2.000 med avreise Norge

For 2.195 kommer du for eksempel deg til Kypros før jul. Her er det fortsatt godt og varmt, selv om temperaturene ikke er like stabile som på Kanariøyene. Du kan få en uke fra 12/12 – fly og hotell inkludert. Se hele listen 19940 TARGET="_top"> her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eksotiske kupp

Er du impulsiv? Virkelig impulsiv? Kom deg til Gardermoen i morgen og hopp på flyet til Den Dominikanske Republikk. Det koster kun 3.595 for 14 dager på den karibiske øya med fly og hotell inkludert i prisen. Er du ikke av den fullt så fleksible typen kan du sjekke denne 19942 TARGET="_top"> listen for å få et overblikk over hva slags andre eksotiske godsaker som er tilgjengelig.

På jakt etter snøen?

Er du ikke ute etter sol og varme, men lengter etter skikkelig bra skiføre? Vi vet råd. Nå har Langley Travel gode tilbud på skireiser til alpene. Her er noen priseksempler som inkluderer seks overnattinger på skikjørerhotell, heiskort, treretters middag samt frokost, og ikke minst tre meter snø:

  • Val d’Isere, 30/12 fra 6.500

  • Serre Chevalier, 30/12 fra 6.500

  • Serre Chevalier, 6/1 fra 6.500

  • Chamonix, 17/2 fra 5.700

  • Serre Chevalier, 17/2 fra 5.400

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute!