Spania fra 1.495

Det er ikke lenge igjen til jul. Har du ferie til overs og lengter etter sol og varme? Eller kunne du tenke deg en tur til et julemarked for virkelig å komme i den rette julestemningen?

Publisert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Skal du bruke noen feriedager på å handle julegaver, finner du oversikt over tilbud til de beste shoppingbyene 19242 TARGET="_top"> her! I tillegg har vi funnet frem til to andre byer i Europa som er vel verdt et besøk for deg som er ute etter et godt gammeldags julemarked. Er du ute etter solkupp til Syden har vi laget oversikten over hva som finnes fra de fire største byene i landet samt fra Sverige akkurat nå. De aller siste prisene finner du her .

Julemarked i Vadstena fra 1.995

...eller frister en reise til mer eksotiske strøk før jul..?
...eller frister en reise til mer eksotiske strøk før jul..? Vis mer

Jul i Vadstena er et begrep i Sverige – av enkelte beskrevet som det flotteste og hyggeligste julemarkedet du kan oppleve i Norden. Mariareiser tilbyr nå pakketurer til den lille byen ved Vättern. Reisen varer i tre dager og går av stabelen den 1. desember. I reisen er det inkludert busstransport, to netter på hotell, to frokoster, to middager, entré på julemarkedet samt ostebuffet med kaffe og te. Vadstena er for øvrig kjent for to ting: Birgittasøstrenes kloster fra 1370 og Julemarkedet i det gamle slottet bygget av Gustav Vasa i 1545. Midt i blinken for deg som er på jakt etter spesielle julegaver samt litt ekte førjulsstemning.

Julemarked i Lübeck fra 2.495

Vil du litt lenger av gårde, tilbyr Mariareiser også tur til Lübeck. Avreise fra Larvik med Peter Wessel 4. desember. Reisen varer i fire dager. Reiseruten går videre fra Fredrikshavn til Lübeck med buss. Tredje dag er det satt ev en formiddag til besøk på det omtalte og kjente julemarkedet i Lübeck. Kontakt Mariareiser for mer informasjon.

Sol&sommer fra Oslo:

Ordner du bosted selv, kan kanskje en flybillett tur/retur til Alicante friste! Billetten koster for øyeblikket 1.495 kroner med avreise den 9. desember. Ellers finnes det reiser til London, Tunisia samt Israel som er verdt å kikke nærmere på. Se hele listen 19307 TARGET="_top"> her!

Sol&sommer fra Bergen:

Vil du av gårde fra Bergen og direkte til Syden finnes det gode desembertilbud fra 2.595 kroner. Vi nevner blant annet Gran Canaria og Agadir. Se hele listen med priser19308 TARGET="_top"> her!

Sol&sommer fra Trondheim:

Lei vannmangel og dårlig skiføre i Trøndelag? Det finnes fortsatt plasser til Tenerife og Gran Canaria! En uke fra 2.595. To uker fra 2.995. Se hele listen 19309 TARGET="_top"> her!

Sol&sommer fra Stavanger

Mer lyst til å forberede julen på Fuerteventura enn i Stavanger? Du kommer deg av gårde fra 2.595. Se prislisten 19310 TARGET="_top"> her.

Sol&sommer fra Sverige:

Bor du slik til at du lett kommer deg til Gøteborg eller Karlstad? Her er de beste tilbudene fra disse to flyplassene akkurat nå. Se hele listen 19311 TARGET="_top"> her. Kanskje du kan kombinere det med litt grensehandel på veien også?

Eksotiske kupp:

Vil du litt lenger enn til Kanariøyene og Israel/Egypt? Du kan droppe førjulsmaset her hjemme og heller slappe av på Barbados fra 4.995 hvis du er rask på avtrekkeren. Se listen over eksotiske reisekupp19312 TARGET="_top"> her!

Oppdaterte priser

Prisene på restplasser forandrer seg raskt. I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Vil du sjekke om flyene er i rute, klikker du her (Merk at dette kun gjelder rutefly innenlands – ikke charter.)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer