Sommervarme = prisras

Hett her hjemme? Det betyr superbillige reiser til enda varmere strøk. Nå er det gode tider for tilbudsjegeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Chartervær kaller selskapene det, når regnet bøtter ned over solsultne nordmenn med ferieblikket i fokus. Da er det kø på telefonen og ved skrankene, og vi betaler villig vekk for å komme oss bort og ut av landet. Chartervær har vi ikke hatt den siste uken, heller det motsatte. Varmerekorder over hele landet, taler til tilbudsjegernes fordel. Nå kan du gjøre noen riktig gode reisekjøp; følg med i restplassoversikten.

Knallpriser

Hett her hjemme, gir billige reiser. Foto: Karine Heggholmen
Hett her hjemme, gir billige reiser. Foto: Karine Heggholmen Vis mer

Denne uken er det knallpriser både for de rene flyreisene, og for charterreiser som inkluderer hotell. De beste kjøpene nå får du nok med hotell, det er vanskelig å matche fly og overnatting i en uke for slike priser vi ser denne uken. Vil du se selv, går du inn i restplassoversikten, velger vis kun reiser inkludert hotell og trykker på søk.

I vårt søk fant vi drøssevis av pakker med fly+hotell til priser under 1.500 kroner. Aller billigst reiser du med Apollo til Sunny Beach i Bulgaria: 998 er den latterlig lave prisen for en uke med reise og hotell i dette billige ferielandet.

 • Jeg vil se priser på pakkereiser med hotell fra Norge.
 • Syns du det er mer fristende å skaffe bosted selv, har vi samlet ti tilbud med fly til under 1.000 kroner. Reisene går både fra Oslo, Bergen og Trondheim.

 • Jeg vil se priser på flyreiser fra Norge.
 • Svenskene dilter bak

  Vanligvis er svenske turoperatører langt råere på lavprisfronten enn de norske. Men ikke på denne tiden av året. Nå er svenske og norske priser på nivå med hverandre. Likevel er det forskjeller i tilbudet, da utvalget i reisemål er langt større fra Sverige. Om du er lei av reisemålene du finner i oversiktene fra norske turoperatører, kan du kanskje finne noe som frister mer over grensen. I restplassoversikten velger du inkluder restplasser med utreise fra utlandet, og trykker på søk. Du kan eventuelt også velge hvilken flyplass i Sverige som er interessant fra listen over avreisested.

 • Se ukens svenske reisekupp her.
 • Få reisehjelpen her

 • Finn billige charterturer i restplassoversikten
 • Finn fergeavganger, priser og bestill billetter
 • Se lesernes reisetips, og kom med dine egne vurderinger i Reiseguiden
 • Hva koster det egentlig? Her er valutakalkulatoren