Sommertips for ungdom

Kom deg fra by til by for en rimelig penge i sommer.

Kilroy tilbyr såkalte flypass for ungdom under 26 år og studenter under 33 år. Her kjøper du billetter til en by, men benytter deg av mellomlandingene og skifte av flyselskap underveis. I følge Kilroy er det lagt opp til stor fleksibilitet, og du har muligheter til å bli så lenge du vil på mellomlandingene. Plukk og velg byer og land fra en omfangsrik meny.

Priseksempel på flypass

  • Oslo – Paris – Nice – London – Oslo koster 3.300 kr.

  • Oslo – Amsterdam – Barcelona – Madrid – London – Oslo
    koster 3.800 kr.

  • Oslo – Paris – Aten – Roma – Praha – Oslo koster 4.500 kr

Kilroy gjør oppmerksom på at prisene gjelder med forbehold om ledige plasser, og at man må være tidlig ute for å kapre noen av disse billettene.

På togloffen

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Interrail står fortsatt høyt i kurs hos de unge. Du kan kjøpe billetter for en til tre soner. En sone består av en gruppe land og du må derfor på forhånd bestemme deg for hvilke land du ønsker å besøke. En sone for ungdom under 26 år koster 1.600 kr, to soner 2.225 kr. For å dekke hele Europa må du ut med 2.885 kr.

Også eldre ungdom kan hive seg på toget: De over 26 år betaler 4.050 for den heldekkende Europabilletten, og 2.225 for en sone. De helt unge under tolv år, får den mest omfattende Europabilletten for 2.025 kr.

Artikkelen fortsetter under annonsen