Sommersol for 1.295

Synes du sommeren lar vente på seg her hjemme? Du kommer langt for to tusenlapper.

Mykonos for 1.295?
Mykonos for 1.295? Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hva har Korfu, Samos og Rhodos til felles? Du kan få en ukes ferie der for 1.295 kroner – dersom du reiser lørdag 9. eller søndag 10. juni.

Vi har funnet til sammen ti reiser for 1.295 kroner. Felles for de fleste av disse rimelige turene er at de har avgang 9. eller 10. juni – med ett svalere unntak. Her kan du studere listen over de rimelige 10.

Prisene i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet torsdag 7. juni. For å finne oppdaterte priser, og for å se ferske reisekupp – gå til vår Restplassliste.

Under 2.000

Det finnes en mengde gode tilbud for deg som vil spandere et par tusenlapper på en tidlig start på sommeren. Vi har tidligere nevnt noen greske tilbud for 1.295 – men du kommer deg også til de spanske øyene for under to tusenlapper. Kan det friste med en uke på Mallorca for 1.595 kroner eller Lanzarote for 1.795?

Du som trenger litt mer enn en dag på å pakke kofferten, kan studere kuppene på denne linken. Her finner du de heftigste kuppene med avgang utover kommende uke.

Fire byer, fem tilbud

Det er gode muligheter for en billig reise også for deg som sogner til en annen flyplass enn Gardermoen. Du kan få en uke i Agistri med utreise fra Stavanger for 1.698 kroner, eller en uke på Korfu med utreise fra Bergen for 1.995.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har funnet fem kupp fra fire byer: Sandefjord, Stavanger, Bergen og Trondheim. Denne listen finner du her.

Billigst fra Sverige: Fly tur-retur London for 500 kroner.
Billigst fra Sverige: Fly tur-retur London for 500 kroner. Vis mer

London for 500 kroner

Svenskene har også endel å by på under 2.000 kroner. Billigst fra Sverige akkurat nå er fly tur-retur Stockholm-London for 595 svenske kroner. Det tilsvarer rett under 500 norske kroner med dagens kurs.

To uker på Kypros med utreise fra Malmö for 1.656 norske kroner (1.995 SEK) kan vel heller ikke sies å være en ublu pris. Du finner de svenske kuppene her.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.