Sommerens billigruter

BILLIG: Fly lavpris til 56 europeiske destinasjoner. Vi guider deg til hvem som tar deg hvor, og til hvilken pris. >> Destinasjonsoversikt >> Fakta og nettadresser

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå kan du fly en vei til populære europeiske storbyer for et par hundrelapper, og utvalget til både storbyer og mer typiske charterdestinasjoner øker raskt.

Reisemål

Vi har til sammen 56 destinasjoner på vår lavprisflyliste. Du kan fly billig til København eller Stockholm, eller du kan ta sikte på varmere strøk som Hellas, Spania, Frankrike eller Bulgaria. Listen med reisemål i tidligere Øst-Europa øker raskt; flere flyr til Riga og Vilnius, og en av årets sommernykommere er Bulgaria. Lavprisselskapene sikter seg inn på charteselskapenes mest populære sydendestinasjoner: I sommer kan du fly til Mallorca, Obiza, Malaga, Alicante, Kreta, Kos, Split, Roma m.fl.

>> Destinasjonsoversikt
>> Fakta og nettadresser

Prisene

Billettprisen varierer selvsagt med destinasjon og flyselskap, i tillegg til de vanlige prisprinsippene med tilbud og etterspørsel. Populære destinasjoner blir raskere utsolgt enn kanskje mindre populære destinasjoner, fordi det er et begrenset antall billetter som selges til laveste pris, og fordi disse billettene selvsagt går først. De store lavprisselskapene la ut sommerrutebillettene i desember. Dersom du kan planlegge langt fram i tid, er det selvsagt lønnsomt å stå parat når salget av sesongens billetter starter. Avhengig av hvor du skal reise, er det fremdeles billige billetter tilgjengelige. Hvor billig du kan få billettene, kan du se i denne artikkelen, sammen med faktainformasjon og nettadresser til de aktuelle lavprisselskapene.

Slik slår du kloa i de billigste billettene:

  • Vær tidlig ute.
  • Sjekk med flere selskaper, selv om de har rutesamarbeide og selger billetter til de samme flyvningene, kan det være gode prisdifferanser mellom forskjellige selskaper.
  • Vær fleksibel med tanke på reisedag.
  • Reis utenfor de store feriene. Det er alltid dyrest i skoleferiene. Sjekk når skoleferiene er, ved hjelp av vår skoleferieoversikt.
  • Enveisbilletter: Billettene er priset med enveispris. Det kan være billigere å benytte forskjellige selskaper på tur- og returreise.
  • Sjekk barne/ungdomsrabattene: Selv om et selskap har den laveste billettprisen i utgangspunktet, er det ikke sikkert at dette er det billigste når barna skal med. Les mer om barnerabattene på fly i denne artikkelen.