Sommerens beste kjøp

Her er de - sommerens beste kjøp.

Uansett hvor, uansett når – vi ønsker oss mest mulig for pengene. Og vi lot det bli utgangspunktet for ekspertene. Samtlige anbefaler å reise utenfor trykkperioden i sommerferien. Har du mulighet til å legge ferien noen uker før eller etter kan du spare tusenvis av kroner. Les mer om hvilke tidspunkter det lønner seg å legge ferien til her.

Star Tour - Bulgaria

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Samtlige bosteder har blitt oppgradert, så det er et langt bedre produkt som venter ferierende med Star Tour i Bulgaria i år. Bulgaria er svært rimelig, har mye å by på og prisen dit er imponerende. 1.895 kroner for en uke med to stjerners hotell, er på nivå med de billigste restplassene. Ellers anbefaler Star Tour Hellas utenfor sommerferien, klimaet er behagelig og prisen likeså. En uke på Kreta med tre stjerners hotell koster fra kr 1.995.

Saga – langferie og cruise

Saga anbefaler langferie på fire uker i april/mai eller første halvdel av september. På steder som Forte da Oura i Algarve får du hotell og reise i fire uker for kun kr 5.895. Cruise anbefales også. Her får du helpensjon, underholdning og losji – prisen er ikke avskrekkende. Et Middelhavscruise fra Mallorca til Malta, Napoli, Sardinia, Korsika og Menorca koster eksempelvis kr 7.245. Et annet alternativ går fra Kypros til Libanon, Israel og Egypt og koster fra kr 7.095.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ving - Bulgaria

Ving følger opp Star Tour og anbefaler Bulgaria. - Det er det billigste stedet å reise, samt det billigste stedet å feriere. En uke med to stjerners hotell i juni får du fra kr 2.495, i sommerferien kan du slenge på en ekstra tusenlapp.

Apollo - Tyrkia

Side i Tyrkia gir masse for pengene. Det er billig å reise dit, og du får høy standard på hotellene. Apollo anbefaler leilighetshotellet Kentia, med fire stjerner og alle fasiliteter. En uke i mai koster kr 3.298, ønsker du å feriere her i skoleferien koster samme pakke kr 4.700.