Sommer i tåkeheimen

Bli med i sommerens reisekonkurranse på DinSide Reise – vinn billetter med Stena Line og til Hunderfossen familiepark.

Flott bilde som forteller hvordan den skandinavisk sommeren fortoner seg langt vekk fra glossy kataloger.
Foto: Trond Thorsen
Flott bilde som forteller hvordan den skandinavisk sommeren fortoner seg langt vekk fra glossy kataloger.
Foto: Trond Thorsen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Den fjerde runden i DinSide Reises sommerkonkurranse viser oss hvordan sommeren i Skandinavia egentlig kan være: Grå, trist og kanskje litt kald.

- Bildet er tatt i Danmark, og som det viser var det tett skodde den dagen, sier Trond Thorsen, som har tatt sommerbildet. Se bildet i stort format her.

Finnes det babyer på Mallorca?

Også denne uken har gode reiseartikler strømmet inn. Randi Grace Nilsberg fra Horten kan stikke av med fire billetter til Hunderfossen for sin aktuelle artikkel om å reise til sydligere strøk med baby.

- Vi dvelte ikke så lenge ved advarslene, (om å reise til Syden med tre måneder gammel baby. red. kom.) for vi hadde hørt at de faktisk hadde spedbarn i Syden også, skriver Nilsberg i sin friske artikkel. Hånd i hånd med fine observasjoner, følger nyttige reisetips for dem som reiser med småtroll i håndbagasjen.

 • Les vinnerartikkelen Til Syden med spedbarn.

  Tidligere runder

  Bidragene er mange. Dette bildet gir et glimt av hvor godt det kan være å ha ferie. Randi Grace Nilsberg har tatt dette bildet.
  Bidragene er mange. Dette bildet gir et glimt av hvor godt det kan være å ha ferie. Randi Grace Nilsberg har tatt dette bildet. Vis mer

  I de forgående rundene har vi fått glimt fra sommerhverdag i Norge, og glimt fra strender Down under.

 • Blinkskudd av barberen

 • Sykkelspor i sanden

 • Baby-blinkskudd fra Anse Petit
 • Bli med du også!

  Mer om sommerkonkurransen, hvordan du deltar og hvilke regler som gjelder, finner du her.
  Star Tour er hovedsponsor i sommerkonkurransen. Her er premiene du kan vinne:

 • I september kåres de endelige vinnerne i hver konkurranse. De får begge et gavekort fra Star Tour til en verdi av 5.000 kroner.
 • Ukevinnere i artikkelkonkurransen får fire billetter til Hunderfossen Familiepark.

 • Ukevinnere i fotokonkurransen får gavekort for to til Danmark med Stena Line.

 • Ukevinnerne går videre til finalen, sammen med noen utvalgte juryfavoritter. I juryen sitter ansatte fra DinSide og Star Tour. Juryen vil også kåre beste artikkel.
 • Trenger du inspirasjon? Sjekk noen av bildene som kom inn i fjor.
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

  Slik deltar du

  Husk å skrive litt om hvor bildet er tatt, og om omstendighetene rundt det. Bildene sender du til oss per e-post, eller i en konvolutt adressert til DinSide Reise, PB 1178 Sentrum, 0107 Oslo. Vi kan ta imot bilder både i digitalt format (jpg), som papirbilder eller lysbilder. Vi kan dessverre ikke returnere bildene som blir sendt inn.

  Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.