Solstreif fra 595 kroner

Fly til Lanzarote for 595 kroner, eller få en uke på Madeira med hotell inkludert for 1.295 kroner.

Solstreif fra 595 kroner

  1. Storbykupp
  2. Ukens beste solkupp


Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 10. februar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Vårt restplassøk oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplasspriser til dine bestemmelsessteder, sendt til din mobiltelefon. Les mer om dette her.

Karneval på Las Palmas i februar.
Foto: www.laspalmascarnaval.com Foto: www.laspalmascarnaval.com Vis mer


Solreiser

For 595 kroner kan du fly tur-retur Oslo-Lanzarote, og for rett under tusenlappen kan du fly til Kanariøyene fra både Ålesund og Bergen. Ønsker du deg en ukesferie med bosted inkludert, er Madeira billigste alternativ for øyeblikket, for 1.295 kroner. Fra 10. februar til 19. mars er det karnevalsesong på Kanariøyene, så velger du disse spanske øyene i februar, er det gode muligheter for å få med seg en av de mange fargerike festene.

Både Ålesund, Stavanger, Bergen og Trondheim er godt representert med hyggelige priser på denne ukens restplassliste.

Du kan også kome deg til mer eksotiske og gjennomvarme steder for ganske hyggelige priser: To uker i Havana koster 6.495 kroner med hotell inkludert, og reiser du heller andre veien, koster to uker i Phuket 6.595 kroner. I egyptiske Hurghada får du fly og bosted i to uker for 2.998 kroner, men etter urolighetene i den muslimske verden og andre nasjoners advarsler mot å reise til Egypt, er det kanskje ikke Hurghada som frister.

Det norske utenriksdepartementet advarer imidlertid ikke mot reiser til Egypt, men oppfordrer nordmenn til å utvise ekstra aktsomhet, og unngå større folkeansamlinger og demonstrasjoner.

>> Ukens solkupp

Bypuls

Vi har innhentet noen gode tilbud også for deg som foretrekker livlig bypuls fremfor søvnig strandliv. Hva med fire dager i London for 1.808 kroner, med hotell inkludert? Eller Glasgow, Milano eller Praha for drøye 2.000 kroner for fire dager?

>> Ukens storbykupp

Sol eller snø?

Dersom du kunne ta deg en ukes ferie i februar, ville du foretrekke sol eller snø? (Avsluttet)
Sol(85%) 496
Snø(15%) 88
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vær også oppmerksom på spesielle "valentine-tilbud" som mange av flyselskapene kjører med i forkant av valentindagen, som er 14. februar. Tyske Germanwings lar deg kjøpe to flybilletter for prisen av én, men det er snakk om et begrenset antall billetter, og du må handle innen midnatt 12. februar. SAS Braathens har en spesiell valentinkonkurranse, hvor du kan vinne en "romantisk storbyhelg" i en av SAS Braathens' destinasjonsbyer. Sjekk rundt på reisebyråenes og flyselskapene nettsider.

Forsideillustrasjoner: Ian Waldie/Getty Images og All Over Press