Solsikker ferie fra 1.795 kroner

Norsk ferievær er ingen garanti for brunfargen. Vil du være solsikker i siste liten, finnes det restplassreiser fra 1.795 kroner.

På en gresk strand i ferien? Det er fortsatt mulig. Foto: Kostas Konstantopoulos Foto: Kostas Konstantopoulos stock xchng Vis mer


Det finnes ledige reiser i juli fra hele landet. Aller mest å velge i får du som vanlig om du reiser fra Oslo, men også fra Stavanger, Bergen og Trondheim er utvalget ok. Aller billigst slipper du om du kan greie deg med bare flybilletten. Her starter prisene på 1.795 kroner. Legger du på 800 kroner, kan du også få hotellopphold i en uke med på kjøpet. Da er det riktignok uspesifisert hotell uten dusj og wc det er snakk om.

Se hvor billig du kan reise nå

Selv om juli er feriemåneden med stor f, betyr ikke det at du som ikke har funnet deg et reisemål for ferien må ty til egen bil og hjemmeferie dersom du ikke vil.

Se prisene og tilbudene fra Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Haugesund, Sandefjord, Tromsø, Ålesund og Molde.

>> De aller billigste reisene: Fra 1.795 kroner
>> Lavprisferie med hotell: Fra 2.595 kroner

 • Enkelte av reisene går også til nordmenns fremste middelhavsfavoritt, Kreta.
 • Helst hotell?

  Merk at det kan lønne seg å lese restplasslistene nøye. Vi fant for eksempel en reise der det kostet det samme både med og uten hotell. Da er vel valget enkelt for de fleste. Om du er fleksibel på dato og reisemål, kan du også få hotell med i prisen billigere enn reiser der du kun får fly, selv om turen går nå i juli.

  Merk at reisene i disse dager fyker fort ut. De tilbudene vi fant til denne artikkelen, kan være utsolgt når du leser saken. Men følg med på restplassøket, og slå til straks du finner en reise til en pris som passer deg, og du bør ha gode muligheter til en solsikker ferie.

  ESSENSIELT STRANDUTSTYR:

  Årets bikinimote
  Årets badebuksemote
  Årets solbrillemote - dyrt og deilig
  Årets solbrillemote - billigvariantene