Solkupp

REISEKUPP: Fra en tusenlapp får du nå feriereise til Tyrkia, Egypt og Kanariøyene.>>> Ukens beste reisekjøp

Sol og badeliv i vinter? Sjekk DinSides restplassøk.

Foto: Carlos Alvarez /Getty/All Over Press Foto: Carlos Alvarez /Getty/All Over Press
Sol og badeliv i vinter? Sjekk DinSides restplassøk.

Foto: Carlos Alvarez /Getty/All Over Press Foto: Carlos Alvarez /Getty/All Over Press Vis mer


Reiser til Tyrkia og Egypt er nå lagt ut til svært lave priser. Prisene for charterflyreise tur-retur dykkerparadiset ved Hurghada i Egypt, starter på tusenlappen. For 1.295 får du flyreise til Antalya.

Ikke farlig, mener UD

Utenriksdepartementet advarer ikke mot reiser til disse landene, men skriver derimot at alle reisende bør ta sine forholdsregler i forhold til sikkerhet, i disse landene som i alle andre land. De oppfordrer til å unngå store folkeansamlinger og demonstrasjoner. I lys av demonstrasjonene som fulgte publiseringen av karikaturene av profeten Muhammed, mener Utenriksdepartementet at nye demonstrasjoner kan forekomme i muslimske land.

Ekstern lenke:
UDs reiseinformasjon

Kanarisalg

Men også til deilige Kanariøyene kan du reise for en liten penge. Her er den gjennomsnittlige vintertemperaturen på 22 grader. Prisen på Gran Canaria- og Lanzarote-billettene er like behagelige som temperaturen, 998 kroner tur-retur, uten hotell. Legger du på noen hundrelapper får du også hotellovernatting med på kjøpet. Det kan man kalle en billig ferie.

>>> Ukens beste reisekjøp

DinSide gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe de billigste restplassene. I restplassoversikten kan du finne de ledige restplassene. Du kan også bestille restplassvarsling på SMS.

Reis billig - alltid!

Veien til billig ferie
11 veier til billigere ferie
VALUTARÅD: Strekk krona litt lenger
Alle billetter gratis i 2010


>