Solkupp i sommerregn

Depresjonen øker proporsjonalt med nedbørsmengden, men fatt mot: Hjelpen er nær. DinSide Reise har funnet frem til en raus håndfull med solskinn og moro til overkommelige priser.

Ferie for en slikk og ingenting? Sjekk DinSide Reises restplass-søk.<br />
<I>Foto: Inga Ragnhild Holst</I>
Ferie for en slikk og ingenting? Sjekk DinSide Reises restplass-søk.
Foto: Inga Ragnhild Holst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fellesferie, drittvær og høysesongspriser på sydenreiser går ofte hånd i hånd. Men det finnes håp.

Fellesferie=stive priser

Fellesferie betyr vanligvis høye priser. I denne artikkelen ser du hvordan reiseprisene svingte med sesongene i fjor. Men fortvil ikke om du ennå ikke har fått et glimt av sola. Det finnes fremdeles gode tilbud hos charteroperatørene og andre reisetilbydere. Med DinSide Reises restplass-søk kan du velge mellom tusenvis av reiser med avganger fra hele Norge, og fra Sverige og Danmark. Det er mange om beinet for hver av de utlagte restplasstilbudene. Da gjelder det å være tidlig ute. Med DinSide Reises restplassvarsling per SMS får du beskjed straks det er en ledig reise som matcher dine ønsker.

Utreise: Norge

Vi har snust rundt i sommertilbudene og har funnet frem til flere lyse kupp med duft av ferie og eventyr. Ukens billigste er kanskje Apollos ukestur til Mallorca, priset til 1.798 kroner? Ebookers har ukens spenstigste eventyrtilbud: For 7.710 kroner får du en ukes pakketur til Dubai.

 • Flere ferske sommerreiser til lavpris finner du her.
 • Svensk bunnpris

  Den svenske krona er stadig på fallende kurs. Hundre svenske kroner koster nå (11. juli, 2002) 75,97 norske kroner. Det er ingen tvil om at det lønner seg å handle over grensen. De svenske prisene ligger denne uken litt høyere enn normalt, men når vi nordmenn er begunstiget med en fordelaktig kronekurs, blir prisene slett ikke så verst. For 1.852 flyr du fra Stockholm til Roma med svenske Fritidsresor.

 • Ti rabattreiser med utreise fra Sverige
 • Säfflebussen kjører daglig til Stockholm, og en fullprisbillett for en voksen kommer på 620 kroner (NOK) tur-retur. Den nye hurtigtogforbindelsen mellom Oslo og Stockholm bruker fire timer og femti minutter, og en fullprisbillett for en voksen vil koste fra 493 kroner en vei.

  Mer penger til ferie

  Med DinSide Reises reiseplanleggingsverktøy får du mer penger å reise for.

 • Fergekalkulatoren
  - Få oversikten over fergeselskapenes tilbud.

 • Reiseguiden
  - Sjekk ut lesernes beste reisetips, eller del ditt beste reisetriks med andre.

 • Valutakalkulatoren
  - Hvor mye er en bath? Eller en euro? Valutakalkisen har svaret.

 • Prissvingningene etter sesong for 2001
  - Se når det er billigst å reise.

 • Slik kan du reise billig
  - Mange smarte tips i vår artikkelsamling.