Solkupp fra 998,-

REISEKUPP: Få en smak av Egypt for 998 kroner.

Solkupp fra 998,-

  1. Ukens beste solpriser


Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 30. mars. Ettersom restplasser er ferskvare, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vårt restplassøk.

Solnedgang på badestedet Bir Sweid.
Foto: Uriel Sinai/Getty Images og All Over Press Foto: Uriel Sinai/Getty Images og All Over Press Vis mer


Aprilsol

Det er kun en uke igjen til veldig mange tar påskeferie, og dette vises også på restplassutvalget og -prisene. De superbillige reisene lar vente på seg, og det er ikke veldig mange rimelige reiser i første halvdel av april.

Billigst akkurat nå, er fly Oslo-Hurghada i Egypt tur-retur, for 998 kroner. Dette er altså kun fly. Ønsker du bosted inkludert i prisen, må du ut med et par tusenlapper, men da kan du få en ukes ferie på både Tenerife, Mallorca, Kreta, Fuerteventura og Hurghada. Legger du på en 500-lapp, kan du få to ukers ferie med bosted inkludert.

Liker du å ordne med bosted selv, kan du fly til Tenerife for 1.195 kroner, eller kanskje heller til Mallorca for 1.395 kroner? Avgangsflyplassene er like gjerne Bergen, Ålesund , Stavanger eller Trondheim, som Oslo.

>> Ukens beste solpriser

Kanskje en storbyferie høres mer fristende ut i april? I vår, sommer og høst kan du fly lavpris til hele 59 destinasjoner, til priser fra 157 kroner. Se hvem som flyr deg hvor i vår

billigflyguide

.