Solkupp fra 995,-

REISEKUPP: Bli solkysset fra 995 kroner - eller faktisk også fra 604 kroner om du vil reise fra Sverige.


Svenskereisene er de absolutt billigste denne uka, og med den lave svenske kronekursen, blir det ekstra hyggelig for den som slår til på svenskereisene. Du betaler kun 86,60 kroner for 100 svenske kroner (kurs ifølge DinSide Reises valutakalkulator per 2. september), så her er det hundrelapper å hente.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 2. september. På grunn av restplassprisenes "først-til-mølla"-prinsipp, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan selv lete frem de beste prisene som er mest relevant for deg, ved hjelp av vårt restplassøk.

Strandliv i Tyrkia.
Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer


Tyrkia for 604 kroner

Svenskereisene topper restplassprislista denne uka, med flyreiser tur-retur Göteborg eller Stockholm og Tyrkia, for 698 svenske kroner - eller hyggelige 604 norske kroner. Ønsker du å reise fra svenske flyplasser, men få bosted inkludert, er det rimeligste i skrivende stund en ukes reise fra Stockholm til Tyrkia, for 864 norske kroner. Toukersturer til eksempelvis Skiathos, er tilgjengelig for fra 1.731 norske kroner - og da er bosted inkludert.

>> 20 svenske fra 604 norske

Rhodos for 995 kroner

995 kroner er laveste pris på restplasslisten med Norge som avreisested - og det er Oslo som er billigste avreiseflyplass. Du kan få en uke på både Rhodos og i Tyrkia for denne prisen, med hotell inkludert. Og jakter du på kun flybilletter, kan du få tur-retur-billetter til Lanzarote og Gran Canaria for den samme prisen. Billigste toukerstur med bosted inkludert, er Lanzarote for 1.995 kroner.

>> 20 oslokupp fra 995 kroner

Stavanger billigst fra "distriktene"

Stavanger har de laveste restplassprisene blant øvrige norske flyplasser, når vi ser bort fra hovedflyplassen. Du kan få en uke i både Antalya og Bulgaria, for 1.295 kroner, og da er bosted inkludert. Toukersturer til Rhodos selges for fra 1.595 kroner, så det er faktisk billigere med 14-dagers turer herfra, enn fra Gardermoen.

>> 20 restplasskupp fra Tromsø til Stavanger

Relaterte artikler:

Foto: Victoriassecret.com Vis mer
Foto: Saksfifthavenue.com Vis mer


Lite klær, mye stil


BILDESPESIAL: Smått, blått, stropp og string. Se sommerens bikinimote.Hot, smått og sexy


BILDESPESIAL: Sixpack, sol og sjø. Sommerens badebuksemote fordrer situps og et stort glis.

>> Klikk her for mer inspirasjon til sol & bad-ferier