Solgaranti for 2.000 kroner

Ukens billigste sydenreise med hotell koster deg i underkant av 2.000 kroner. Billigere blir det neppe på denne siden av fellesferien.

Tyrkia er rimelig solsikkert på denne tiden av året. Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer

Solgaranti for 2.000 kroner

  1. Billigst akkurat nå


I ukens restplassoversikt finner vi rundt 750 ulike tilbud på restplasser den kommende måneden. Det betyr at den som er lei av kald sommer og regn, har en mulighet til å komme seg ut av landet, selv om skoleferien er over oss, og prisene stiger.

>> I restplassoversikten kan du sjekke tilbud og priser som passer deg

Opp med prisene, men fortsatt plass

Ikke hør på dommedagsprofetene som lover at det blir fullt til Syden. Det blir ikke det - det går alltid å finne en plass for den som kan være fleksibel, eller for den som er villig til å betale prisen. Men når det er sagt - årets sydensommer er mer utsolgt enn den har vært på lenge, så vi kan ikke regne med restplasspriser på jubelnivå i fellesferien i år.

>> Blir ferien for dyr? Her er tipsene som gir deg billigere ferie, selv i høysesongen!

Ukens beste

Fellesferietrøbbelet møter oss først i juli, men selv nå i midten av juni, er det utplukket. En kald forsommer må få mye av skylden for dette. De laveste prisene nå gjelder reiser på under en uke til byer som London og Praha - inkludert hotell slipper du unna med under 1.800 kroner.

Vil du til mer opplagte sol&bad-reisemål, må du regne med noen ekstra kroner i utlegg. Det billigste vi finner i skrivende stund er en reise med Saga til Antalya i Tyrkia. Hit kommer du deg for 1.995 kroner, og får hotell med i prisen for en ukes opphold. Utreise skjer allerede søndag 12. juni.

>> Se de andre pristilbudene vi har funnet denne uken

Dessverre for folket nord for Trondheim - det er skikkelig restplasstørke fra de nordligste landsdelene, kun noen svært få tilbud fra Star Tour og Apollo på det tidspunktet vi sjekker listene.

Er Sverige et alternativ?

Mange søker til Sverige når de norske reiseprisene blir for høye. Denne uken ser det imidlertid ut til at svenskene sliter med det samme prisnivået som nordmennene. Sånn sett er det lite glede i form av lavere priser å hente hos broderfolket, men utvalget er større og reisemålene flere. Dermed kan det i alle fall bli litt mer å velge i om du også sjekker svensketilbudene. Du kan for eksempel gjøre det i restplassoversikten, velg Sverige som avreisested.

>> Slik finner du restplassene