Solferie fra 590,-

REISEKUPP: Fly til Syden for 590 kroner, eller velg storbyferie i New York for 3.920 kroner.

Tyrkisk strandliv er nå tilgjengelig for fra 590 kroner.
Tyrkisk strandliv er nå tilgjengelig for fra 590 kroner. Vis mer

Solferie fra 590,-

  1. Ukens beste restplasskupp


Om du fyser på sol- eller storbyferie - her er gode priser og restplasskupp for de nærmeste dagene og ukene.

Prisene i denne artikkelen er innhentet fredag 25. august 2006. Vi tar forbehold om endringer i pris og utsolgte reiser. For oppdaterte priser og tilbud, sjekk vårt restplassøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.

Sensommersol

Nå er det gode muligheter for en billig sydentur for deg som er så heldig å ha ferie til overs. Du kan fly tur-retur Oslo-Tyrkia for beskjedne 590 kroner, og ønsker du bosted inkludert, er dette mulig for fra 695 kroner om du kan reagere raskt. Da vi fredag gjorde et søk etter rimeligste charterreise, fikk vi muligheten til å kjøpe en uke med fly og opphold inkludert, for 695 kroner. Ulempen var da at vi måtte reise dagen etter, altså lørdag 26. august. Med litt lengre horisont på planleggingen, finner vi en uke på Rhodos med fly og bosted inkludert, for 795 kroner. Avreisested er Stavanger.

>> Se ukens beste restplasskupp

I ukens reisekuppliste, er andre flyplasser enn Oslo godt representert.

Byferie

Høsten er også tid for storbyferie, og mange av flyselskapene kjører kampanjepriser i disse dager. Norwegian feirer fireårsjubileum med kampanjepriser på både innenlands- og utenlandsrutene. Salgsperioden er 25. august til 3. september, og dersom reiseperiodene passer for deg, kan du få flybilletter innenlands for 195 kroner én vei, og utenlands for 197 kroner én vei. Vel å merke dersom du greier å finne de laveste prisene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

British Airways har høstkampanje på storbyflyvninger, de fleste til Nord-Amerika. Salgsperioden er fram til 6. september, men du kan reise fram til mars 2007. Eksempler på de laveste prisene er Oslo-New York for 3.965 kroner tur-retur, Oslo-Los Angeles for 4.565 kroner tur-retur eller Oslo-Dubai for 3.980 kroner tur-retur.

Også KLM og Air France har kampanjepriser til en rekke destinasjoner i disse dager. Reiseperioden er fram til mars 2007. Priseksmpler: Oslo-Amsterdam fra 1.095 kroner tur-retur, Oslo-New York fra 3.920 kroner tur-retur og Oslo-Kairo fra 3.765 norske kroner.

Relaterte artikler:

TEST DEG SELV: Hva kan du om bikinien?
BILDESPESIAL: Sommerens billige solbrillemote
BILDESPESIAL: Sommerens designerbrillemote
BILDESPESIAL: Sommerens badebuksemote
BILDESPESIAL: Sommerens bikinimote