Sol og varme kun hundrelapper unna

Mange utrolige tilbud i denne ukens reisekupp.

Sol, varme og storbyliv får du fra 495 kroner denne uken.
Foto: Rune Olafsen
Sol, varme og storbyliv får du fra 495 kroner denne uken.
Foto: Rune Olafsen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

- Sisteplasstilbudene blir bestemt av etterspørselen. Etterspørselen er mindre denne uken, sier Saga Solreisers informasjonsdirektør Anne Lise Sørli, til DinSide.

Sørli sier likevel at avbestillingsmengden er ubydelige. Saga er blant de charterselskapene som i uken før høstferien starter i Oslo og Akershus, selger ut reiser med priser som lukter av lavsesong. Sammenligner vi prisen med de beste prisene i fjor på samme tid, finner vi at det er langt rimeligere i år.

 • Rimelige charterreiser i vinter og dyrere flybilletter - DinSide Reise skrev torsdag om hvilke konsekvenser terrorhandlingene vil få for de reisende og reisebransjen.
 • Billigst til Barcelona

  Shopping, mat og livlige netter – de sydlige storbyene er kanskje best tidlig på høsten? Ukens beste tilbud er Sagas restplasser til Barcelona og Roma. En fem-dagers tur med hotell får du til en pris av 1.595. Dette er blant de beste tilbudene prisovervåkerne hos DinSide har funnet til disse byene.

  Sverige smeller som vanlig til med gode priser. Denne uken finner vi billetter til London til 495 kroner, Praha til 595 kroner og Valencia til 795 kroner. Du kan reise tur/retur Stockholm for 510 kroner i ukedagene med Stockholms-expressen fra Oslo bussterminal.

 • Klar for dobbel dose storbyhøst? Sjekk tilbudene her.
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

  Varme

  Også dem som har funnet frem stillongsen skal vite at redningen er nær. Sol og varme selges unna for noen skarve 995 kroner, men da må du selv finner hotell. Legger du på tre hundrelapper er også overnattingen inkludert. Det beste av alt er kanskje at de gode tilbudene regner også over Bergen, Stavanger, Trondheim og Bodø.

 • Sjekk ut ukens reisegodbiter i denne artikkelen.
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.