Sol og bad på 180 steder

CHARTERSOMMER: Du har 23 land og drøye 180 steder å velge i, om du skal på charterferie i sommer. Vi har oversikten over tilbudet fra de fire største charteroperatørene.

For mange er sol og strand sommerferieønske nummer én. Hellas er og blir populært, og er det landet i charterkatalogene med flest reisemål.
For mange er sol og strand sommerferieønske nummer én. Hellas er og blir populært, og er det landet i charterkatalogene med flest reisemål. Vis mer

Din sommerferie

Hvor har du lyst til å legge årets charterferie? (Du kan kun velge mellom de landene som er representert i de fire største charterselskapenes kataloger.) (Avsluttet)
Thailand(12%) 70
Hellas, øyene(10%) 57
Tyrkia(9%) 53
Spania, øyene(8%) 45
Kroatia(7%) 42
Mauritius(4%) 25
Bulgaria(4%) 24
Egypt(4%) 23
Italia(4%) 23
Kypros(3%) 20
Spania, fastlandet(3%) 19
Mexico(3%) 19
Albania(3%) 17
Malta(3%) 16
Montenegro(3%) 15
Florida(3%) 15
Frankrike(2%) 13
Tunisia(2%) 12
Portugal(2%) 12
Hellas, fastlandet(2%) 11
Kina(2%) 11
Kenya(2%) 10
Singapore(2%) 9
Slovenia(1%) 8
Romania(1%) 6
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Vi har sammenfattet chartertilbudet til de fire største charteroperatørene i Norge; Apollo, Star Tour, Saga Solreiser og Ving Reiser. Til sammen kan de ta deg til 23 land og drøye 180 destinasjoner:

Afrika, Asia og Amerika: Ni land, 29 reisemål.

Egypt, Tunisia, Mauritius, Thailand og Mexico er noen av stedene i denne oversikten. Reisemålene er mange, og til Afrika har du flere valgmuligheter hva gjelder turoperatør. Men for øvrig er Star Tour det dominerende charterselskapet i denne listen.

Hellas, Kypros og Malta: Tre land, 67 reisemål.

Greske øyer er og blir populært, og i sommer har du 25 øyer å velge mellom - pluss Kypros og Malta. Her har alle charterselskapene et godt utvalg, men når det kommer til antall forskjellige øyer, er Apollo uslåelig.

Italia: Ett land, 11 reisemål.

I Italia kan du velge mellom fastlandsopplevelser og øyferie. Hit er det kun to selskaper som tilbyr reiser: Apollo og Star Tour.

Frankrike, Portugal og Spania: Tre land, 41 reisemål.

Her har Spania den desidert lengste listen med mulige reisemål; og øyene er det store trekkplasteret her. Velger du Kanariøyene eller Balearene her du i alle fall to, om ikke fire, reiseselskap å velge mellom på nesten alle destinasjonene. Her er alle charterselskapene godt representert.

Øst-Europa: Sju land, 30 reisemål.

Tyrkia og Bulgaria er de mer etablerte reisemålene i denne listen, som utvalget av destinasjoner og utbredelsen til alle charterselskapene kan vitne om. Men her er også flere spennende nykommere, som Montenegro og Slovenia. Her har alle selskapene et bredt utvalg.

Bruk oversikten - spar penger

Til noen av stedene er det et bredt tilbud, ved at alle charteroperatørene selger reiser dit, mens valgmulighetene er mindre til andre destinasjoner, hvor kun ett av selskapene er representert.

Du kan bruke denne oversikten til å velge destinasjon, til å sjekke hvem som tilbyr reiser dit du ønsker å reise, og til syvende og sist kan du spare penger ved at du sjekker prisene fra alle operatørene som selger reiser til ditt reisemål.

Vi hjelper deg med planleggingen

Hva koster reisen, hvor mange euro får du for feriekassen og når er det skoleferie? Vi har samlet noen av våre nyttige verktøy og gir deg gode tips til hjelp i ferieplanleggingen. Klikk her for å komme til våre beste verktøy- og planleggingstips.

Relaterte artikler:

  • Beste nettbestilling av charterreiser
  • Charterselskapenes barneklubber
  • De billigste charterturene