Søk og finn drømmeferien

Denne uken ser vi nærmere på nettstedet activelifestyle.com. Her finner du alt fra tips om golfferier til kart over skiløyper i Alpene.

Lei av å bare ligge på stranden i Syden? Er du på jakt etter tips om en mer aktiv ferie? Ukens nettsted gir deg gode råd om aktiviteter i Mellom-Europa samt i Asia! Vi presenterer activelifestyle.com.

Nettstedet ble startet allerede i 1995 og regnes således som en av pionerene på Internett. I dag har nettstedet knyttet til seg hele 72 domener, som leverer informasjon relatert til aktive ferieformer som golf og skiferie. I tillegg finnes det bookingtjenester for både transport og overnatting på sidene. De som står bak sidene er gründerne av det kjente europeiske Euro Ski Magazine, som har
eksistert i over 20 år.

God informasjon

Fra hovedsiden er det lett å navigere seg rundt på sidene. Informasjonsdelen av sidene er bygd opp etter hvilket land du ønsker å vite litt mer om. Landene som er representert med tjenester på sidene, er som følger:

  • Østerrike

  • Frankrike

  • Italia

  • Sveits

  • Asia

Under de forskjellige landene er det igjen linker videre til forskjellige sportssteder. Velger du for eksempel Østerrike, kan du i neste steg velge linken skiaustria.com. Her kommer et nytt sett med linker opp under Austrian resorts covered in this domain. Ønsker du for eksempel å få vite mer om Kitzbuel og hvilke aktiviteter du kan foreta deg der, klikker du videre på linken Kitzbuhel og du får opp et knippe utvalgte hoteller som er anbefalt. I tillegg finnes gode kart over reisemålet. Er du ute etter den store skiferien i vinter finner du garantert gode tips om hvor du bør dra her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Aktiviteter

Når du har kommet ned på reisemålsnivå får du forslag til hva slags aktiviteter du kan bedrive i området. Visste du for eksempel at Kitzbuhel er minst like kjent for å ha gode langrennsløyper som bratte utforbakker? Les mer om hvilke aktiviteter som finnes i Kitzbuhel her. Hver eneste reisemålsside på nettstedet er bygget opp på liknende vis.

Gode ski- og golfkart

Kjøpt en alpereise, men litt usikker på hvordan løypesystemet ser ut? På activelifestyle.com får du også tilgang til gode kartfuksjoner over de enkelte skiløypene. Du velger Map Domains fra førstesiden og deretter alpineskimaps.com for kart over alpine løyper. Vil du ha oversikt over for eksempel golfbaner i Thailand, velger du Thailandgolfmaps.com.

Andre gode domener

I tillegg til funksjonene vi har nevnt, finnes blant annet disse:

  • Last Minute Domains (Restplasstilbud)

  • Luxury Domains (Luksushotell)

  • Reservation Domains (Bestillingsfunksjoner)

  • Golf Domains (Gode golfreisemål)

Vil du teste ut nettstedet på egen hånd? Klikk her

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute!