Snowflake

SAS' billigsatsning, som stadig utsetter oppstart for norgesruter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Snowflake
image: Snowflake


SAS' billigsatsning Snowflake startet opp i mars, og flyr per i dag fra Sverige og Danmark. Meningen var at lavprissatsningen skulle starte opp fra Norge i høst, men nå er dette utsatt på ubestemt tid, muligens til våren. Mens vi venter, vurderer vi nettsidene til billigsatsningen som den fremstår i dag. Bestillingstjeneste på norsk, og muligheter for nordmenn til å hente bestilte billetter på norske flyplasser, evt. få de tilsendt i posten.

Nettadresse: www.flysnowflake.com

Tilbyr: Kun engelske sider. Fra- og til-priser, flydager, kort reiseinformasjon som bagasjebegrensninger osv, kontaktinformasjon til telefonsalg, og lenker til nettjenester hvor du kan bestille billettene.

Nettbestilling:
Bestillingstjeneste på norsk. Kalenderen i andre skjermbilde som lar deg velge avreisedag, er fargekodet for å vise på hvilke datoer det er mulig å finne de billigste billettene. Du kan enkelt bla deg fra måned til måned for å sjekke dette. Selve prisen kommer opp lenger ned på siden i andre skjermbilde, etter hvert som du klikker på datoene. Totalprisen kommer i tredje skjermbilde, da inkludert serviceavgiften som tilkommer ved bestilling. Enkel og lettfattelig tjeneste.

For spørsmål vedrørende internettbestillingen, bes du kontakte et supportsenter per telefon. Det er ingen e-postadresse for slike henvendelser over hodet.

Funksjonalitet: Greit å finne frem, men så er det også svært begrenset med informasjon her. Under "small talk" ligger endel reisendebestemmelser – og her ligger de godt gjemt, vil vi si … Slik informasjon bør da klassifisere som mer enn "small talk" …

Terningkast: 3
Lettfattelig og fin bestillingstjeneste. Relativt greit å finne fram på sidene, men nettsidene mangler mye informasjon som man gjerne er ute etter.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!