Snøen laver i Alpene - reis nå!

Denne uken ser ut til å bli den beste i hele skisesongen i Alpene. Rapporter melder om perfekte snøforhold. Vi sjekket muligheten for å reise til helgen.

Skiinfo.com kan i dag melde om 425 meter med fersk pudder fordelt på 106 skidestinasjoner i Alpene, og alle har fått over 20 cm nysnø.

Gjennomsnittsmengden med nysnø er fantastiske 40 cm, og tre destinasjoner har fått over 1 meter med pudder. Det snør helt ned i 300 meters høyde.

- De siste årene har det alltid vært bra med snø i mars, men dette er en klar rekord, sier Espen Schrøder, daglig leder i Skiinfo AS.

- De som ikke vet hva de skal gjøre i påsken bør vurdere en skiferie, for maken til forhold er det sjeldent å oppleve, sier Schrøder.

DinSide sjekket mulighetene for å reise med første fly. Det er på hell med sesongen og tilbudet fra skireiseselskaper, så det kan lønne seg og arrangere reisen selv. Dette er noen priseksempler vi har funnet:

Eksempel 1
Flyreise fra Oslo til München med Norwegian førstkommende søndag til neste søndag: 2.794 kroner tur/retur for to voksne.

Fra München kan du reise med tog til blant annet Kitzbühel. Det tar fire timer med ett bytte. Taxi koster rundt 3.500 hver vei og tar to timer.

Eksempel 2
Oslo t/r til Geneve med Norwegian for to personer: 2.794 kroner

Artikkelen fortsetter under annonsen

STS Alpereiser kan fortsatt skaffe opphold med halvpensjon og heiskort for en uke i Frankrike, Italia eller Sveits fra 5.590 per uke i dobbeltrom.

Mer ferieinspirasjon