Snø i Karibia

På vei til Karibien for å slippe unna norsk kulde og snø? Ikke reis til Puerto Rico fra 15. desember til 7. januar!

Bortimot 300 tonn snø fraktes i disse dager fra Canada til den karibiske øya Puerto Rico.

Barna skal få lage snømenn

Idylliske San Juan på Puerto Rico har snø i vente!
Idylliske San Juan på Puerto Rico har snø i vente! Vis mer

Hovedmålet med dette bisarre påfunnet er å la barna på øya få lov til å prøve seg som snømenn-byggere. Det hele skal settes i sammenheng med San Juan’s årlige julefest. De færreste av barna har noen gang sett snø og gleder seg naturlig nok til at det noe spesielle tiltaket skal settes ut i livet.

Skal lagres i et gigantisk kjølerom

Lederen for firmaet Family Events Luis Guzman forteller til Reuters at det er en stor nedkjølt lagerbygning utenfor San Juan havnen som skal huse all snøen. Snøen hentes fra Quebec i Canada og skal være på plass på den karibiske øya i løpet av denne uken.

Det forventes at over 300.000 barn skal dukke opp for å leke i snøen. Tar vi ikke helt feil, kommer nok noen voksne til å baske i snøen også.

San Juan

Få byer i Karibia som har så sterke spanske tradisjoner som den gamle byen San Juan i Puerto Rico. Mesteparten av arkitekturen er fra 1600-tallet. Byen ble grunnlagt i 1521 og øyet kan i dag beskue mange hundre spennende bygninger i typisk koloniarkitektur. Over 400 av disse er pusset opp og er definitivt verdt å kikke nærmere på om du skulle ankomme byen i andre ærender enn å lage snømenn!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute!