Snd 1 SMS & få reicfrskrng

Send en tekstmelding til forsikringsselskapet og få reiseforsikring på noen få sekunder.

Snd 1 sms tl frskrngclskpt & skf dg 1 reicfrskrng ;-)
Snd 1 sms tl frskrngclskpt & skf dg 1 reicfrskrng ;-) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du sitter på flyplassen, ferdigpakket og klar til å reise. Men du føler det er noe du har glemt å gjøre. Så går det opp for deg: Reiseforsikring! Du har glemt å skaffe deg reiseforsikring. Hva gjør du? Du sender en tekstmelding til forsikringsselskapet, så klart!

Send 'INSURE' til 61066

Det er det britiske selskapet Text2Insure som har lansert reiseforsikring på SMS for britiske statsborgere. I følge selskapet vurderer halvparten av briter mellom 16-24 år å forsikre seg på denne måten.

Alt de britiske kundene trenger å gjøre er å sende en tekstmelding med ordet 'INSURE' (forsikre) til telefonnummer 61066. Da får du en melding tilbake med detaljer om hva forsikringen dekker. Synes du avtalen er overkommelig, svarer du med meldingen 'BUY' (kjøp). En representant fra forsikringsselskapet vil da kontakte deg, og vips så er du bokstavelig talt forsikret på mobilen. Forsikringspapirene dine blir sendt på e-post.

Ikke for nordmenn

Forsikringsselskapet har foreløpig valgt å bare satse på britiske statsborgere. Og her i Norge velger forsikringsselskaper som If enn så lenge å holde seg unna slike tekstmeldingsavtaler.

- Vi har vurdert en liknende løsning, sier salgs- og markedsdirektør i Europeiske, Ottar Sefland.

- Men i Norge er det slik at du må betale reiseforsikringen før du reiser, så derfor kan vi ikke tilby en slik ordning, sier Sefland.

Han legger til at dersom du er seint ute med å bestille reiseforsikring, kan du bestille og betale den på nettet. På noen flyplasser er det også forsikringsrepresentanter som kan hjelpe deg med en i-siste-liten-avtale.

Tiden vil vise om også nordmenn også kan bli forsikret ved hjelp av noen tastetrykk på mobilen.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!