Smyril Line

Dette er et lite færøysk rederi som seiler strekningen Bergen-Shetland-Færøyene-Island-Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Smyril Line
image: Smyril Line
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Smyril Lines vevsider

Rutenett
Smyril Line opererer med kun én båt; Norrøna – som seiler ruten beskrevet innledningsvis. Nettstedet har et flott rutekart som viser reiseruten. Her er også ruteplan med seilingsinformasjon og tider.

Prisinfo
Prisinformasjon er lett tilgjengelig via rutekartet. Ingen priser på tax-free utvalget.

Skipene
Kort informasjon om skipet, hva du finner der av serveringssteder og butikker – samt teknisk informasjon. Kun ett bilde av båten utenfra, ingen bilder av båten fra innsiden.

Reisemålsinformasjon
Både fra rutekartet og flere andre steder på sidene finner du lenker til info-ressurser om reisemålene på rutekartet. Også lenker til nettsteder med info om havnene. Ettersom Smyril Line er et færøysk selskap, finner du ekstra mye informasjon om Færøyene – så som overnattingsmuligheter, utflukter med mer.

Billettbestilling
Ikke internettbooking.

Kundetjeneste
Ingen egen side for e-post henvendelser, men vi sender vår henvendelse til e-post adressen ført opp under kontaktinformasjon for det norske kontoret. Responstid: 3 timer, 49 minutter.

Brukervennlighet
Du navigerer ved hjelp av en meny på venstre side – samt en toppmeny som varierer etter hvor du befinner deg på sidene. Denne toppmenyen er kanskje litt uoversiktlig.

Terningkast: 2

  • Videre til neste nettsted i testen.

  • Gå til konklusjonen.