Smart bagasje

Sjekk ut disse mer eller mindre finurlige sakene som kan gjøre reisen enklere.

Bagasje med innebygget vekt

Foto: Ricardo Beverly Hills Vis mer


Ricardo Beverly Hills har lansert en trillekoffert som løser alle problemer med overvekt. Trillekofferten har nemlig en innebygget digitalvekt som forteller deg hva bagasjen din veier. Spesielt kjekt dersom du er på shoppingferie og ikke aner hva bagasjen din veier etter alle nyinnkjøpene. Trillekofferten kommer i to størrelser, og koster fra 200 dollar (cirka 1.235 kroner). Foreløpig må du til USA for å få fatt i denne kofferten.

På nett:
Ricardo Beverly Hills

Dresskofferten

Foto: SmartPack Vis mer


SmartPack retter seg mot forretningsreisende med sin SuitPack, som ligner på en stresskoffert og har plass til en dress, to skjorter, toalettsaker og viktige papirer. SuitPack kommer med både en Shirt Frame og Suit Frame, som ifølge produsenten pakker skjorter og dress slik at faren for krølling minimeres. Det skjer fordi klærne blir pakket "i spenn". SuitPack koster 35 pund (cirka 400 kroner), men hvis du kjøper den på nettet og vil ha den sendt til Norge, koster den 50 pund (cirka 565 kroner).

På nett:
SmartPack

Kjæledyr på hjul

Foto: Healthy Luggage Vis mer


Skal du ut og reise med Fido eller Felix? Healthy Luggage har en transportveske på hjul, Pet on Wheels, så du slipper å bære rundt på kjæledyret ditt. Vesken har fire hjul, plass til essensielle reiseeffekter som en vannflaske, godbiter, hundelenke og viktige papirer som dyrepasset, vaksinasjonskortet o.s.v. Vesken kan holde et dyr på opptil 11 kilo, og kan foldes sammen når den ikke er i bruk. Vesken koster 155 dollar (cirka 950 kroner), og kan kjøpes på nettet. Forsendingskostnader kommer i tillegg.

På nett:
Healthy Luggage

Bagasjelapp på nett

Foto: Globaltag Vis mer


Liker du ikke tanken på å utlevere kontaktdetaljene på bagasjelappen? Kjøp et medlemskap i Globalbagtag, og få tilsendt to bagasjelapper i metall med ditt personlige serienummer på. Dersom bagasjen blir borte kan finneren gå inn på nettsiden og ved hjelp av serienummeret gi deg beskjed om at den er funnet. Et års medlemsskap og to bagasjelapper koster 10 pund (cirka 112 kroner). Det koster 2,50 pund (cirka 28 kroner) å få dem sendt i posten.

På nett:
Globaltag

Mer om bagasje på DinSide Reise:

Slik unngår du at bagasjen forsvinner når du flyr
Pakkeguide
Eksklusiv bagasje