Smak deg gjennom byen

Når du har kommet deg ut av Ramblaen, venter det overraskelser på hvert hjørne. Vi har funnet frem et knippe særpregede restauranter og noen potente klassikere.

Publisert
Sist oppdatert
<strong>JAPANSK:</strong> Eljaponés har et åpent interiør hvor du kan følge med på kokkenes arbeid.<br />
<I>Foto: Grupotragaluz.com</I>
JAPANSK: Eljaponés har et åpent interiør hvor du kan følge med på kokkenes arbeid.
Foto: Grupotragaluz.com Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det katalanske og baskiske kjøkkenet regnes som Spanias beste gastronomiske områder. I Catalonia er det tre gastronomiske regioner: En middelhavsregion bestående av fisk og skalldyr, en landbruksregion med grønnsaker og kjøtt, og en fjellregion med sopp og vilt. I det barcelonske kjøkkenet møtes alle tre regioner. Vær ikke overrasket dersom du finner blekksprut og kjøttboller i samme rett. Men du verden, Barcelona er som metropol å regne, og du finner restauranter fra nær sagt alle verdens land i byen

 • Beltxena: Elegant og svært diskret beliggenhet i det dyre Eixample-strøket, kun et lite stenkast fra Passig de Gràcia. Her serveres baskisk mat basert på fisk og skalldyr.

  (Carrer de Mallorca 275, tlf.: + 34 215 3024)

 • Sporting: Deilig og særpreget familiedrevet restaurant i Gràcia med hovedvekt på skalldyr. Ifølge ryktene vanker Barcelonas ordfører her.

  (Maspons 16, tlf.: + 34 - 93 218 8579 • Eljaponés: Kritikerrost japansk restaurant med elegant interiør. Selskapet Grupo Tragaluz eier i tillegg til flere andre restauranter, også baren vis-a-vis, hvor du kan ta en drink mens du venter på ledig bord.

  (Passatge de la Concepío 2, tlf.: + 34 - 93 487 2592)

 • Negro: Sjokoladesuppe med havsalt? Negro provoserer med nye smakskombinasjoner, men kokkene herfra har gjort det godt i gastronomiske konkurranser. Også denne restauranten står Grupo Tragaluz bak.

  (Diagonal 640, tlf.: + 34 - 93 405 9444)

 • Reno: Denne restauranten er med sitt fransk-katalanske kjøkken et av byens desidert beste, men belag deg på noen heftige priser.

  (Tuset 27, tlf.: + 34 - 93 200 9129/93 200 1390)

 • Billig moro
  - Når økonomien bestemmer

 • Den svetteste latinoruta
  - Salsa, samba, bachata, merengue og mohijtos.

 • Trend for alle penga
  - Blås av euroene i kule omgivelser.

 • Tilbake til introartikkel
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer