Småfolk på farten

Flytrille, reisestelleveske og noe morsomt å leke med? Vi har jaktet på podenes reiseeffekter.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Småfolk på farten
Småfolk på farten
Småfolk på farten
Småfolk på farten
Småfolk på farten

På barneutstyrsfronten dukker det opp nyvinninger som har til hensikt å lette småbarnsforeldres hverdag. Vi tok en runde i butikkene for å se på utstyr for småfolk på farten.

Trille
Denne barnetrillen får du ta med inn på flyet. Alle som har reist med barn vet at det er en velsignelse å slippe å bære småbarn gjennom endeløse terminalhaller. Hauck har laget denne modellen som koster 398 hos Barnevognhuset i Oslo.

Stelleveske
Babystelleveske fra BabyBjørn som lett kan forveksles med en beautybag. Vesken innholder rom til flasker og bleier, og har også en liten stellematte. Hos Barnevognhuset i Oslo koster vesken 798 kroner.

Setetaske
I denne setevesken som festets på bilsetet foran barnet, er det plass for bamsen, rallycrossbilen og saftflaska. Forhåpentligvis slipper mor og far og stå på hodet i baksetet for å lete etter leken som forsvant. Denne heter Car Go Bag og koster 109 kroner hos Rudo Helgesen i Oslo. Det finnes mange modeller å velge mellom.

Nakkestøtte
Ole Brumm-nakkstøtte i miniformat. Innretningen koster 198 kroner hos Barnvognhuset. Det finnes flere typer bamsestøtter.

Førstehjelp
Førstehjelpspute er et nødvendig hjelpemiddel. Denne er satt sammen av Apotek 1 og innholder bandasjeutstyr, saks og gummihansker, og koster 549 kroner.

 • Solkrem, plaster og reiseservise – remedier til småttens reiseveske

 • Eventyrlig moro til baksetet – mer ferieutstyr
 • Artikkelen fortsetter under annonsen

  Flere reiseprodukter

 • Svart belte i shopping

 • Siste skrik i påskeutstyr

 • Noe å ha det i – vesker til Palm, pass og PC

 • Tenk før du pakker
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.