Slottsherre for en natt?

Fem danske slottshoteller tilbyr unik overnatting.

Jens Fram er blomsterdekoratør for slottshotellene i Danmark, og viser her frem utstillingen av hvordan et av rommene kan se ut.
Jens Fram er blomsterdekoratør for slottshotellene i Danmark, og viser her frem utstillingen av hvordan et av rommene kan se ut. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fem danske slott og storgods er bygget om til hotelldrift, og driver sammen i kjeden Danske Slotshoteller. Kokkedal Slot, Store Restrup Herregaard, Sophiendal Gods, Sauntehus og Hvedholm Slot er de fem stedene du kan meske deg med slottenes egenproduserte vin fra Romania og selvproduserte matvarer. Tre av hotellene ligger på Jylland, ett på Fyn og ett på Sjælland. Her får du garantert oppfyllt drømmen om en natt i himmelseng.

- Alle rom er unike, og alle har himmelseng, forteller Jens Fram som er blomsterdekoratør for hotellene.

Med tapeter fra USA og Frankrike, møbler fra Romania og Italia, egen vin og egen mat er du sikret en unik opplevelse i omgivelser som sikkert lokker på romantikken. Du kan overnatte i dobbeltrom, få ettermiddagskaffe, velkomstdrink og hors d'oeuvres, fireretters gourmetmiddag og stor morgenbuffet for 845 danske kroner per person. Ønsker du deg suite betaler du 200 ekstra per hode. (Priser for Kokkedal Slot og Store Restrup. De tre andre koster 100 mer per natt.)

  • Videre til neste reisetips.

  • Tilbake til forrige sak.