Slik ser Norwegians nye fly ut

Lover en mer behagelig flyopplevelse.

Det gulorange lyset skal imitere soloppgangen, men kan varieres i tone og styrke. Foto: Norwegian
Det gulorange lyset skal imitere soloppgangen, men kan varieres i tone og styrke. Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag morges landet Norwegian-sjef Bjørn Kjos sitt nye fly, en Boeing 737-800-maskin, på Gardermoen. Flyet er det første av totalt 59 slike fly Norwegian har bestilt fra den amerikanske flyprodusenten. 15 av disse skal komme i løpet av 2011.

Norwegian investerer for fremtiden, og lover at passasjerer vil få en enda bedre flyreise ombord på de nye flyene. De er nemlig innredet på samme måte som Boeings Dreamliner-fly.

Stemningsbelysning

Vi har tidligere skrevet om det nye interiøret, som kalles Boeing SKY. I hovedtrekk vil passasjerer oppleve at bagasjehyllene er romsligere (uten at du kan regne med å få ta med mer håndbagasje av den grunn), at det blir luftigere under taket i kabinen (det blir for eksempel mer plass over hodene til passasjerene, da bagasjehyllene er designet slik at de skrår opp mot taket), det loves mindre flystøy, og lyset i kabinen er mykere og kan dimmes etter ønske. Dermed blir det lettere å tilpasse kabinlyset slik at det stemmer mest mulig med tiden på døgnet man flyr.

Vinduene virker større

Dreamliners interiør har også nye vinduer, og dette vil også bli installert i Boeings nye Next Generation 737-fly. Vinduene har en mer avlang form, noe som får dem til å virke større (selv om de i flate er like store som på eksisterende Boeing passasjerfly).

- Passasjerene vil med den nye kabinen få en helt ny og bedre reiseopplevelse. Tidligere har vi skiftet til nye seter med ny utforming for å gi kundene betraktelig bedre beinplass. Nå går vi et betydelig steg fremover for å gjøre reisen mer behagelig for passasjerene våre, og det ser vi også på som et konkurransefortrinn, sa Bjørn Kjos i en pressemelding.

Slik ser den nye flykabinen ut:


I videoen under forklarer Kent Craver hvordan det nye interiøret fungerer. Videoen ble laget da FlyDubai fikk levert sitt nye Boeing 737-800-fly i slutten av oktober.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer