Slik ser det første A380-flyet ut innvendig

Mandag overtok Singapore Airlines det aller første A380-flyet. Se hvordan flyselskapet har innredet kjempejeten.

Publisert
Sist oppdatert

Singapore Airlines er det første flyselskapet som har fått overlevert det splitter nye A380-flyet. Det skjedde i en høytidelig seremoni ved Airbus-fabrikken i Toulouse i Frankrike mandag 15. oktober.

Nå har A380-flyet landet trygt i Singapore. Og Singapore Airlines har avslørt hvordan vidunderet ser ut innvendig.

Det to etasjer store A380 har plass til 853 passasjerer maksimalt, men det er også muligheter for å lage bar, trimrom og kinosal dersom noen flyselskaper velger å ha færre seter ombord.

Stor spenning var knyttet til innredningen av A380. Foto: Singapore Airlines
Stor spenning var knyttet til innredningen av A380. Foto: Singapore Airlines Vis mer


Singapore Airlines har valgt en innredning med 471 seter fordelt på tre klasser - økonomiklasse, businessklasse, og førsteklasse, eller Singapore Suite, som selskapet velger å kalle det. Det er fordi denne klassen skal være hakket bedre enn "vanlig" førsteklasse.

BILDER fra Singapore Airlines A380

Singapore Airlines A380-fly har 12 Singapore Airlines Suites (luksusklasse), 60 seter i businessklasse, og 399 seter i økonomiklasse.

Vil du se Singapore Airlines videosnutter fra flyet? Gå til flyselskapets hjemmeside, og klikk på tegningen av A380-flyet nederst i venstre hjørne. Et nytt vindu åpnes, og her klikker du på tekstlenken nederst i vinduet.

BILDER fra Singapore Airlines A380


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer