Slik ser A-380 ut

Nå har endelig de første planene for innredningen av superjumboen kommet. Først ut er Qantas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå avslører Qantas som første flyselskap hvordan de har tenkt til å innrede sine nye Airbus A-380, superjumboen som på det meste kan romme hele 800 passasjerer.

Quantas har ikke på langt nær tenkt til å ha så mange passasjerer, men har nøyd seg med å frakte 450 stykker i sine 20 superjumboer. Setene fordeler seg som følger - 14 på førsteklasse, 72 på businessklasse, 32 på en ny type premium økonomiklasse og 332 på økonomiklasse.

Liggeseter

På businessklasse vil du kunne nyte lenger versjoner av selskapets Skybed som kan legges ut i full lende. Du vil også ha tilgjengelig leselampe, headset som holder støy ute, strømkontakt og USB-porter. I andre etasje vil du kunne nyte godt av en privat businesslounge med skinnsofa, bar og en stor videomonitor med muligheter for å koble opp lap top.

- Dette er et av nøkkelkonseptene med å reise business med Qantas A-380, sier administrerende direktør John Borghetti.

I alle flyets seksjoner vil du kunne bruke et nytt Panasonic in-flight system med over 100 filmer, 350 tv-programmer, 500 cd'er og hele 30 videospill, slik at du ikke skal trenge å være redd for å kjede deg på flyet. Dessuten vil det også være tilgang til internett i hele flyet. Alle setene har også muligheter for lap top-oppkobling. Dette gir deg altså mulighet til å være på internett i ditt eget sete.

Den nye klassen som kalles premium økonomiklasse får litt bredere seter og litt bedre benplass enn du vil få på vanlig økonomiklasse. Denne klassen blir for øvrig for første gang introdusert på deres flåte av Boeing 747-400 fra neste februar.

Kilde: Timesonline.co.uk


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!