Slik håndterer du latinogutter

Brasilianske jenter møter vanligvis sine gutter gjennom venner. Så kom deg ut og skaff deg noen nye venner første kvelden på ferie. Det er det samme om du tenner på dem eller ikke, du vet aldri hvem de kan introdusere deg for. Brasilianere og lationer er generelt vennlige og imøtekommende mennesker, og når det gjelder å konversere eier de ingen skam. Så veksle så mange telefonnummer og e-postadresser som mulig, og planlegg å møtes igjen.


De fleste latino-gutter, og spesielt brasilianere, elsker oppmerksomhet. De er også eksperter på romanse. Så skaff deg en caipirinha eller cuba libre og spør noen om de kan lære deg samba eller hva enn den lokale favorittdansen er. Vær klar for nærkontakt, for latinoer vil ikke ha det på noen annen måte når det gjelder dans.

Menn vil fortelle deg hvor eksemplarisk og naturlig pen du er, eller at du er den vakreste jente de noen gang har sett. Ikke bli overrasket hvis du er i leppelås og blir spurt om en tur til motellet i løpet av fem minutters samtale. Spesielt i Brasil er moteller for én ting, og kun den ene tingen. Sex!

Du har makt til å godta eller avslå tilbudet, men vær klar over hva du går med på hvis du aksepterer. Uansett hva du velger, er det viktig å ha det moro og ikke bli hodestups forelsket den første kvelden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik håndterer du latinogutter


Når du prøver å slappe av på stranden vil du mest sannsynelig bli konfrontert av en av typene vi beskriver lenger ned i artikkelen. Mest sannsynlig hippien. Denne døsige livsnyteren vil antakeligvis prøve å selge deg et kjede av hjemmegrodd hamp. Kanskje du til og med får et gratis. Selv om det koster to kroner å lage, er det jo tanken som teller...?

Hvis du er i en bar eller en nattklubb, er det ikke uvanlig at en venn av en beundrer kommer bort til deg og forteller at "machoen" syntes du er søt. Kanskje du til og med får en papirlapp stukket i hånden. Dette kan virke fjortis på oss, men er normalt for brasilianere.

Ikke føl deg tvunget til å snakke med enhver som kommer din vei. Hvis menn får inntrykket at du er "lett på tråden", kommer du til å føle deg som et balltre hele kvelden, noe som kan bli mer enn gjennomsnittlig irriterende.

Kjenn typen

Brasil og andre latinoland har mange kjekke, brune og atletiske søtnoser, og røft sett kommer de i fire forskjellige smaker (dette er en sterk generalisering, så avvikene kan forekomme). Disse er surferen, pitbullen, hippien og casanovaen.

Surferen
Han surfer om dagen og surfer om natten. Denne typen kler seg alltid med klubbklær og har et pent ansiktsuttrykk. Noen av dem bruker lenger tid foran speilet enn deg. På kveldstid finner du surferen på de hotteste klubbene, på dagen poserer han med brettet eller spiller fotball på stranden. Kanskje den vanligste av de fire.

Pitbullen
Denne Vin Diesel typen er dedikert til kroppen sin, solbrun og utøver som regel en form for dødelig kampsport. Du kan gjette hva det neste er, når du blander en klump testosteroner med alkohol, mangel på kvinner og sjalusi ... Ja, disse karene kan være tidsinnstilte bomber. Vær på vakt.

Slik håndterer du latinogutter


Hippien
Hvis du foretrekker kjærlighet og ikke krig, anbefaler vi neo-hippien. Ikke så mange i antallet, men denne typen lever der vinden tar ham og foretrekker å sitte på stranden, synge, røyke pot, lage smykker og snakke om politikk og alt han brenner for, men ikke har greie på.

Casanovaen
Denne hyppige strandgjengeren er også med på en og annen fotballkamp eller strandvolley, men foretrekker å snakke om penger og hvordan tjene mer av dem. Han er evig singel og den ultimate sjekkeren. Du finner han der det skjer på kvelden. Han vet hva du vil ha, og har evnen til å gi deg det.

Tilbake til hovedartikkelen...