Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-HanssenVis mer

Slik håndterer du latinodamer

De fleste fine damer i Brasil og den latinske verden tror åpenbart at de er The girl from Ipanema. Noe som betyr at egoet deres er høyere enn en luftballong med gasslekasje. Men noen av dem har sitt på det tørre. De er umåtelig pene, trener hver dag, har uforglemmelige rumper, flott hår og konstant brunfarge.


For å gjøre sjekkeprosessen for oss innadvente vikinger ennå vanskligere, er latinobabsene vant med å daglig bli minnet på av latinogutter om hvor deilige de er.
Disse gutta er enormt aggresive i sjekketeknikken, noe som har ført til at jentene har bygd opp et forsvarende skjold rundt egoet sitt. Hvis ikke ville de blitt tafset på i både øst og vest, og endt opp med å føle seg som et objekt.

Derfor er det vanskeligste stedet å møte dem på gaten, hvor de i tillegg er redde for å bli plaget og robbet. Stranden er også et vanskelig sted å bli kjent med dem, ettersom de er lokale og frekventerer den samme sandflekken hele året sammen med alle de kjenner. De vil nødig ødelegge sitt pompøse rykte med å være "lett bytte" for en gringo.

Et sted som derimot er ideelt for å bli kjent med latinojenter, er på barer og diskoteker. Spesielt når det er happy hour. Siden nordmenn har ett eget gen som gjør oss utsatt for overkonsumering av alkohol, er det også anbefale å kontrollere inntaket. Er du full er sjansene lik null. Latinojenter liker også å bli spandert på, men ikke prøv å skjenke dem for mye og for fort - da har du tapt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik håndterer du latinodamer


Mange latinaer bor med sine foreldre frem til de blir langt opp i 30-årene fordi byer som Rio de Janeiro er farlige å bo i alene som jente. Dette betyr at du ikke vil bli invitert hjem til dem. Det du kan forvente derimot, er å få kysse dem i løpet av en halvtime etter bekjentskap - og noen ganger lenge før det. Hvis kjemien er der og alt klaffer, kan du ta dem med til et motell i et par timer. Men det å kysse betyr ikke automatisk at du havner i køya, sånn som det ofte kan gjøre på byen her hjemme. Du kan ha truffet en av mange serieklinere.

Skulle du havne i en mer meningsfylt samtale med en latina, så vil ditt neste trekk naturligvis være å havne i senga med henne. Hvis du befinner deg i en brasiliansk eller latinamerikansk by som Rio, vil det være vanskelig å finne et sted og stikke seg bort for intimitet. Glem stranden, der kan du ende opp med din siste elskov siden den er farlig etter mørkets frembrudd. Det beste er å ta henne med hjem på hotellet. MEN, ofte har det seg slik at administrasjonen på hoteller ikke tillater ukjente ledsagerinner å følge med til rommet ... av åpenbare grunner. Da er igjen motellet et bra alternativ. Sjekk hvilke som er i nærheten av ditt hotell, og sørg for å kunne navnet på minst ett av dem i hodet. Siden du sannsyneligvis ferdes i taxi på denne tiden av døgnet, kan du raskt fortelle sjåføren hvor dere skal når dere hopper i bilen. Da slipper du å gjøre henne forlegen når du skal prøve å forklare hvor dere vil.

Hvis hun ikke vil til køys første kvelden, så sørg for å utveksle nummer og kontaktdetaljer. En sjelden gang kan det hende at du oppnår videre kontakt. Men husk at disse damene ikke har noe problem med å finne seg en partner den neste kvelden de går ut - så sjansene er heller tynne.

Sjekking på stranden kan være vanskelig...
Sjekking på stranden kan være vanskelig... Vis mer


Kjenn typen

Med utgangspunkt i Brasil, deler vi jentene inn i fire forskjellig kategorier for å gi deg en anelse hva du prøver deg på. Dette kan spare verdifull sjekketid (sterotypene har selvfølgelig avvik).

Britney Spears
Dette er pappas lille jente og hun gjør alt hun kan for å se ut som Britney før frisørtimen. Disse jentene ser også flott ut, men lar seg ikke bli sjekket av en gringo. Hun har en gjeng med gutter som har trukket kølapp allerede. Gutter fra gymnaset, barneskolen eller venner av familien som er potensielle. Glem dem med mindre du blir introdusert av noen de kjenner.

Bomba
Disse detonerte sexbombene har rumper du ikke finner nord for ekvator og kropper som den feminine Hulken. De trener hele tiden, går med veeeldig trange tights og gjør sitt beste for å se ut som et uimotståelig dyr. De er perfekte å investere sjekketiden din i ... hvis du ser bra ut og har masse kjøtt på kroppen. Hvis ikke - glem det!

Hippi/raveren
Jenter som er lette å bli kjent med, morsome å snakke med, men vanskelige å kysse. De er likevel partyjenter som ikke krever for mye av deg for å ha det moro. Vær klar for å snakke om følelser i de små timer.

Den sympatiske
Hun kler seg pent, men ligner på sin mor i stilen. Hun liker å ha det moro, gå ut, danse og drikke. Behandler du henne som en dame, behandler hun deg som som en konge. Kanskje det beste alternativet å feste med.

Tilbake til hovedartikkelen...