Slik finner du de billigste reisene

Disse gratis applikasjonene er nyttig på reisen.

Slik ser appen ut. Foto: Travelmarket.no
Slik ser appen ut. Foto: Travelmarket.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mobiltelefonen er ikke lenger bare en mobiltelefon. Den er så mye mer.

DinSide har tidligere skrevet at kart, ordbøker og reiseguider snart er historie, mye takket være gode reiseapplikasjoner til smarttelefoner.

Nå har det kommet nok en applikasjon som skal gjøre livet lettere for den reiselystne. Og så er den i tillegg gratis, noe som er gode nyheter for lommeboken.

Reisesøkemotoren Travelmarket.no har nemlig lansert en app, som funker både til Android og iPhone, ifølge en pressemelding.

Denne appen viser hvilken solfaktor du bør bruke

Sammenligner priser fra mer enn 1.000 nettsider

Travelmarket-appen kan brukes til å finne billige flybilletter, restplasser, hoteller, samt reiseforslag fra et stort antall reiseselskaper.

Applikasjonen kan brukes til å sammenligne priser fra mer enn 1.000 nettsider. Hvis du finner noe du liker, kan du klikke deg videre til selskapene som selger disse reisene.

Ta taxi i Norge? Sjekk ut denne taxi-appen

Ny app med Skandinavia-tips

En annen gratis applikasjon som er verdt å merke seg, er SAS Crew Guide. Denne appen gir nyttig informasjon om en rekke reisemål basert på SAS-ansattes egne opplevelser.

Så langt har nesten 20.000 brukere lastet ned den første destinasjonsguiden, som var for New York. I tillegg har Apple løftet dem fram som "App of the Week", ifølge en pressemelding.

I juni kommer Skandinavia-guiden, hvor du får SAS personalets beste tips til aktiviteter, restauranter, barer og butikker.

– SAS Crew Guide er en vellykket og anerkjent reisehåndbok som vi har gitt ut i sju år på rad. Flere av våre flygende medarbeidere har besøkt eksempelvis New York et hundretalls ganger gjennom årene, så det er flott at også alle vi andre får tips om spesielle ting som vi ellers aldri ville fått muligheten til å oppleve, sier Christina Ericsson, sjef for onlinekommunikasjon i SAS, i pressemeldingen.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!