Slank bort fettet, bad toppløs!

DinSides lesere har vært klare i sin tale i 2006.

Feite turister, stjeling fra hotellrom, bikinier og 17. mai-tog. Det er mye som engasjerer DinSides lesere, og her har vi samlet noen av de mest populære avstemningene vi har hatt på reisesidene i 2006.

Bare 16% synes det er uakseptabelt å ta med seg ting hjem fra hotellet.
Bare 16% synes det er uakseptabelt å ta med seg ting hjem fra hotellet. Vis mer


Greit å stjele

I sommer skrev vi om glemske hotellgjester som legger igjen alt fra brudekjoler og fotballbilletter på hotellrom i Storbritannia. I samme slengen spurte vi våre lesere om det er akseptabelt å ta med seg ting fra hotellrommene.

Over 84% svarte at det er greit å ta med seg ting fra hotellrommene, mens drøyt 16% synes det er helt uakseptabelt. Sjampoo og andre toalettsaker er mest akseptert å putte i kofferten, mens noen synes det til og med er greit å ta med seg TV-en og kjøkkenutstyr.

Mange av DinSides leser liker nakne mennesker. Over 40% kunne tenke seg å stå nakne på ski. Foto: Kathryn McCallum/Jack Inas
Mange av DinSides leser liker nakne mennesker. Over 40% kunne tenke seg å stå nakne på ski. Foto: Kathryn McCallum/Jack Inas Vis mer


Toppløs på stranda, naken på ski

Bar hud er populært blant våre lesere. Rekordmange har svart på spørsmål om å kle av seg. Da vi skrev om verdens beste toppløsstrender, spurte vi hva dere synes om toppløst strandliv. Talen fra leserne var klar: 91,1% var for toppløst strandliv, mens bare noen få prosent svarte at de var mot eller ikke visste hva de syntes.

Og da vi presenterte bikinimoten for 2006, kom det fram at nesten 60% av våre lesere som stemte synes bikinien bør være så liten som mulig, og hele 36% kunne godt tenke seg at en ikke brukte bikini i det hele tatt. Svært mange var med å stemme på denne uhøytidlige spørreundersøkelsen.

Lite klær på en varm strand er forståelig, men å kaste klærne i alpinbakken er nok i det kaldeste laget for de fleste. Eller? En undersøkelse her på DinSide avslørte at over 40% kunne tenke seg å stå naken på ski. De siste 60 prosentene ble likt delt mellom folk som syntes dette hørtest helt tåplig ut, og folk som ville vurdere det i forhold til hvem som var bak dem i bakken. Selve undersøkelsen ble gjort da vi skrev om et skisenter i Tsjekkia, hvor skientusiaster kan stå naken på ski.

Vikingene er visstnok blant det norskeste av det norske. Foto: Katya Soloviewa
Vikingene er visstnok blant det norskeste av det norske. Foto: Katya Soloviewa Vis mer


17.mai og helgefyll er typisk norsk

I år har vi hatt flere saker fra Norge. Vi har testet Norgeskunnskapene dine, vi har skrevet om norske alkoholvaner og vi har skrevet om fete naturopplevelser fra fjord til fjell.

Vi har også spurt hva du mener er det norskeste av det norske. Selveste 17.mai-toget tronet høyest med 30%, etterfulgt av helgefylla (13%) og vikingene (10%).

 • Her finner du flere saker fra Norge.

  Feite turister: Slank dere!

  Feite turister bør slanke seg, mener mange av våre lesere.
  Feite turister bør slanke seg, mener mange av våre lesere. Vis mer


  For noen uker tilbake skrev vi at en av tre britiske menn sliter med å få plass i flysetet. Saken skapte enorm debatt her på DinSide. Noen mente at folk burde slanke seg, mens andre mente folk burde vise mer respekt for overvektige. Noen hisset seg mer opp enn andre:

  "Åååååååå jeg blir så sinna....... Men her er det vel bare småunger som skriver inn og de vet jo fremdeles veldig lite om den virkelige verden.........", ble det skrevet i en kommentar.

  Vår lille spørreundersøkelse viste at nesten 70% av de som stemte syntes flypassasjerene burde slanke seg. Resten, det vil si 30%, mente at flysetene burde bli bredere.

  NB! Disse spørreundersøkelsene er selvfølgelig ikke representative for alle av DinSides lesere, men gjenspeiler kun meningene til de som har svart på de forskjellige spørsmålene i løpet av året.