Slå til over påske

De aller billigste reisene får du etter påske.

Påske og appelsiner hører sammen - hvorfor ikke like godt dra dit du kan plukke dem selv?
Påske og appelsiner hører sammen - hvorfor ikke like godt dra dit du kan plukke dem selv? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du ikke bestilt påskereisen? Det finnes fortsatt ledige plasser, men det er langt fra billig. Bruker vi DinSides restplassøk og spesifiserer for reiser fra og med 22. mars (fredag før palmesøndag), får vi opp mange ledige reiser til stive priser. Spesielt om du vil være borte i en uke eller mer. Det er mest å velge blant om du kan ta noen dager ekstra, og være borte i 14 dager. Aller billigst er fire dager i Barcelona i palmehelgen - 3.595 kroner skal Saga ha for den reisen.

 • Ti påskereiser fra Norge for etternølere.
 • Prisene er såvidt høye at du gjerne også bør sjekke reisebyråer som selger reiser med rutefly. For eksempel har Plus-reiser gode tilbud med fly+leiebil. Hva med en rundtur i Provence med utgangspunkt i Nice? 3.950 per person for fly tur-retur og leiebil i sju dager.

  Spar tusenlapper

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Har du muligheten, er det et bedre valg å undersøke prisene fra Sverige. Vi finner flere reiser i påsken til rundt 2.000 svenske kroner med utreise fra nabolandet. Du kan spare flere tusen kroner på å shoppe påsketilbud over grensen.

 • Svenske påskekupp.
 • Du sparer også tusenlapper om du kan ta ferien i ukene etter påske i stedet. Her nyter du både godt av at dette er typisk lavsesong fra Norge, og at du både kan velge siste rest av vinterreiser og første dose av sommerreiser. Aller billigst er en reise til med Star Tour til Tunisia inkludert hotell. Kun 1.995 kroner for en uke i april, og da får du god tid til å planlegge også. Forøvrig finner vi flere reiser fra Norge i april til under 3.000 kroner, men det er kun Star Tour som har lagt ut sine aprilreiser forløpig.

  Hva du har i vente i april
  DatoReiseDagerPrisSelskapDiverse
  17/4Oslo - Tunisia71 995Star TourMed hotell
  26/4Oslo - Malaga142 445Star TourKun fly
  15/4Oslo - Roma72 595Star TourKun fly
  Priser samlet inn 28/2. Forbehold om endringer og utsolgte reiser.

  Svenske storbykupp

  Mens de som reiser fra Norge først og fremst kan velge i typiske Syden-destinasjoner, er det storbyer som gjelder fra Sverige. Både Roma og Barcelona ligger på lavpristoppen, de fleste med utreise fra Stockholm. Da snakker vi om priser fra kun 995 svenske kroner! De fleste av denne typen tilbud fra Sverige dekker kun flyturen. Du må altså skaffe bosted selv.

  Det aller råeste svenske tilbudet denne uken er likevel en reise til deilige Brasil. For kun 1.195 svenske kroner får du en tur med Ving Sverige til Natal. En uke, kun fly. Det er et skikkelig reisekupp.

 • Svenske superkupp finner du her.
 • Ut på tur?

  Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

  Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!