Slå til nå!

Prisen på reiser er stadig billig, men regn ikke med at det varer mer enn noen måneder.

Tilbudene på billige flyreiser vil ikke vare evig.
Tilbudene på billige flyreiser vil ikke vare evig.Vis mer

Mange av juleflyene innenlands begynner å bli fulle, og du som jakter på rabatterte billetter må satse på flaks eller ekstra lang juleferie. Det har DinSide Reises redaksjon selv smertelig erfart denne uken. Og tro det eller ei - en fullprisreise tur-retur Oslo - Trondheim koster det samme som en tilbudsreise frem og tilbake til USA. Enda billigere slipper du unna om du tar en svipptur til Syden før jul.

Vil du holde deg oppdatert på prisene på Syden-reiser fra charterselskapene? Du kan få tips om drømmeferien på SMS, eller du kan sjekke selv i DinSide Reises restplassoversikt.

Varer ikke evig

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Tilbudene vi har sett i kjølvannet av terrorkatastrofen og krigen i Afghanistan, vil selvsagt ikke var evig. At Ryan Air denne uken har gitt bort flybilletter fra blant annet Storbritannia og Irland, at flere selskaper kaster USA-reiser til tre tusenlapper etter kundene, og at du får juleshopping til storbyene for litt over tusen kroner er tilbud selskapene selvsagt ikke kan fortsette med av den enkle grunn at det ikke vil lønne seg i lengden. Dette er tilbud vi aldri tidligere har sett maken til, og som kommer fordi flyselskapene prøver nye midler for å lokke til seg kundene ettersom mange av oss har blitt redd for å reise.

Gode tilbud finner du blant annet hos Restplass.no, som i skrivende stund har reiser til New York, Boston og Washington for 3.199 kroner tur/retur. Dette tilbudet gjelder utreise til og med 10. desember og hjemreise til og med 17. desember. SAS reklamerer også fortsatt med sine storbyreiser for juleshopperen.

 • Mer om storbyshopping før jul finner du her.

  Syden før jul

  Frister det mer å oppsøke hete farvann er det også billigere enn normalt for denne tiden, selv om ukene før jul regnes som lavsesong for sydenreiser. Med priser fra rundt 1.500 kroner kan du komme deg til Kanariøyene neste uke, og reiser du allerede i dag (fredag) kommer du deg til Gran Canaria fra Oslo eller Stavanger for 1.295. Fra flere byer i landet kan du for under 2.000 kroner få både fly og hotell til varmen.

 • Se de billigste reisene fra hele Norge her.
 • Færre kanonkupp til eksotiske reisemål, men enkelte godbiter finner vi. Aller best - en reise til Cuba - 14 dager med hotell fra Oslo for 3.595.

 • Sjekk de beste kuppene til fjerne destinasjoner.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.