Skyhøy luksus

London Bridge Tower skal stå ferdig i 2009. Skyskraperen blir på 70 etasjer og 310 meter, og blant restauranter, butikker og kontorlokaler i flerbruksbygget, blir det hotelluksus fra Shangri-La i de øvre etasjene.

Skyhøy luksus

Skyhøy luksus

  1. Bildespesial


Når det nye hotellet åpner i London, vil det bli det første europeiske hotellet i Shangri-La-kjedens historie. Hotellet planlegges å åpne mot slutten av 2009, og det vil da bli det første nybygede femstjerners hotellet som er bygget i London på over et tiår.

Shangri-La er en asiatisk kjede med luksushoteller, som har 46 hoteller og resorts i Australia, Kina, Fiji, Hongkong, Indonesia, Malaysia, Myanmar, Filippinene, Singapore, Thailand, Taiwan og De forente arabiske emirater. I tillegg har kjeden rundt 20 prosjekter under utvikling i Canada, Kina, India, Malaysia, Maldivene, Oman, Qatar, Thailand - og altså Storbritannia.

18 etasjer med hotell

Shangri-La-kjeden eier ikke hotellbygget selv, men leier det av eiendomsgruppen Sellar Property Group, som står bak det ruvende bygget. Skyskraperen vil få flere fuksjoner, blant annet kontorlokaler, butikker, restauranter og utsiktspunkt, leiligheter og altså hotell. Hotellet vil strekke seg fra 34. til 52. etasje; totalt blir det 195 rom fordelt på 18 etasjer.

Storslagent

Lobbyen som møter gjestene vil strekke seg over to etasjer, og ha uhindret utsikt over London. Blant de 195 rommene, blir 170 deluxe rom og 25 suiter - inkludert to såkalte spesielle suiter og en presidentsuite. Alle suitene vil få innglassede balkonger, som sikkert gjør det verdt å bli inne og beundre utsikten i alle fall én kveld i den britiske hovedstaden.

Leier du deg inn på Shangri-La, er du garantert å unnslippe faren for å møte en sliten, flat madrass når du skal innta horisontalen. Her er det spesielle "Shangri-La senger" som er spesialutviklet for hotellkjeden og som skal forme seg etter kroppen din på en spesiell måte. Her blir det også designer LCD TV-skjermer, hi-fi-anlegg og andre nødvendigheter som skal tilfredsstille businessgjestene. Ledelsen i Shangri-La-kjeden lover at også dette nye og første europeiske hotellet skal vise den samme asiatiske, høflige servicen som man finner på de asiatiske hotellene.

Svøm med Londons beste utsikt

Luksushotell i denne sjangeren må selvsagt også kunne tilby velværefasiliteter. Så her blir det både svømmebasseng, treningssenter, boblebad, steambad og sauna - og selvsagt spa. Alt med en fantastisk utsikt til London.

London Bridge Tower bygges på en tilstøtende tomt til London Bridge tog- og bussterminal.

>> Klikk her for å se bildene av London Bridge Tower.

Skyhøy luksus