Skrekkhistorier fra stranden

Stranda er et sted du nesten er kledd helt naken. Enda verre er det når du opplever pinlige situasjoner som disse...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg minnes fortsatt den dagen jeg stod på toppen av timeter'n på Frognerbadet. Første gang jeg skulle kaste meg utfor "dødstårnet". Ja, jeg var ikke spesielt tøff av meg når det kom til høye avsatser den gangen, heller ikke nå for den saks skyld.

Les de utrolige historiene under - og fortell din historie nederst i saken

Ti minutter med foldede hender og mye klaging på at "det er alltid folk i veien", eller at "bare hopp du, jeg venter på en". Du føler deg ikke spesielt tøff når du faktisk må bite i det sure eplet, gå ned til femmer'n og du allerede har en såpass støkk i kroppen at du fem minutter senere står pent plassert på tre meter'n sammen med alle barnehageunga og til slutt hopper.

«To svimeslåtte jenter toppløse og i g-streng»


Da er du ikke lenger tøff i trynet. Pinlig ja, og det har satt sine spor. Tier'n er fortsatt uhoppet, men nå kan jeg like gjerne innrømme det.

Her er verdens beste strand

Her er flere flaue strandhistorier vi har fått fra våre kontakter:

Naken på stranden
En jente vi har snakket med tidligere delte denne historien med oss fra da hun var på nudiststranden på Huk:

Ikke moro å være på nudiststrand når noen legger seg RETT nedenfor deg.
Ikke moro å være på nudiststrand når noen legger seg RETT nedenfor deg. Vis mer


- En gang var det en som la seg ved siden av meg og begynte å prate med meg. Da var jeg ikke helt i humør og var egentlig ganske avvisende. Han lurte på hvor jeg bodde, og spurte om alt mulig rart. Plutselig ville han ha meg med å spille volleyball, men da begynte jeg virkelig å dra på det. Da jeg sa jeg snart skulle dra av gårde og la meg raskt ned, flyttet han like gjerne på seg og la seg rett på nedsiden av meg. Du kan jo si han hadde tidenes kalasutsikt, men da ble jeg forbanna og pakka sakene mine og gikk.

>>Nudistenes kjøreregler
>>DinSides store reiseguide

Nesten fengsel for blotting
- Jeg vet ikke om min er så veldig spesiell men jeg var "i ferd" med å bli arrestert da jeg skiftet til badetøy på en strand ved Lake Lanier i Atlanta, Georgia, USA.

«...og la seg rett på nedsiden av meg. Du kan jo si han hadde tidenes kalasutsikt!»


Jeg var au pair på den tiden og skulle nyte en fin dag på stranden sammen med venner.
Som norsk jente tenkte at jeg skulle gjøre som jeg pleier å gjøre, å skifte til badetøy på stranden. Mine europeiske venner hadde allerede badeklær på så jeg tok håndkleet rundt meg og startet prosessen.

Så fort jeg var ferdig sto en politimann foran meg. Det første han sa var at han nå hadde tenkt til å arrestere meg, for han trodde jeg hadde tenkt til å sole meg toppløs på stranden, noe som var ulovlig. Han pekte på busken hvor han og kollegaen hadde stått og kikket for å se hva jeg gjorde.

Jeg fortalte at jeg skulle bare skifte til badeklær og fikk da beskjed om at all skift skulle skje i de utplasserte garderobene.

Etter en liten prat oppdaget han at jeg var norsk og singel. Da ropte han på den andre politimannen som fortsatt sto bak busken og sa at nå hadde han funnet en norsk jente som han kunne date.

Jeg slapp iallefall å bli arrestert den dagen, og jeg vil kanskje sjekke hvordan skift foregår på en strand i USA neste gang.

Bildespesial: De feteste strandbarene

For din egen del bør du la poden bruke bleie på stranda.
For din egen del bør du la poden bruke bleie på stranda. Vis mer
Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.Æsj og ...
- En jeg kjenner hadde sønnen med på stranden, og ettersom han skulle lære å "gå på do" – var stranden et godt sted å øve seg i å ikke ha på bukse. Men men, kanskje ikke likevel: For gutten bæsja på stranden, og moren måtte til sin pinlige fortvilelse gå rundt og plukke opp bæsj på stranden – pinlig, eller?

En ikke fullt så hjelpende hånd
Hun hadde lagt ut håndkleet sitt på en folketom del av stranden ved Costa del Sol. Etter en stund kommer det en mann og legger seg ned mistenkelig nær henne. Det er ingen andre på stranden, og dermed god plass til å legge seg lenger unna. Hun begynner å føle seg utilpass, og verre blir det når hun oppdager at han sitter der og tilfredstiller seg selv rett ved siden av henne. Hun er rimelig rask til å pakke sammen sakene sine og stikke fra stranden.

«...verre blir det når hun oppdager at han sitter der og tilfredstiller seg selv rett ved siden av henne»

Ufrivillig hjelper
En norsk kvinne i 20-årene befant seg på en strand i Venezuela, og det var ikke så mange andre strandløver den dagen. Men plutselig kommer det en kar i 50-årene bort og spør om hun ikke kan være så snill og smøre ham på ryggen.

- Jeg følte ikke at jeg kunne si nei, han så litt brent ut, men jeg synes egentlig ikke noe om å smøre inn en ukjent manns hårete rygg, sier hun.

Plagsomme tilskuere
En annen norsk kvinne observerte følgende på en strand i Australia:


To jenter hadde tatt av seg bikinitoppen for å sole seg topløse. Så kommer det to japanske menn og legger seg ned rett ved siden av dem, enda det var god plass på stranda. De ligger og stirrer mens de prater på japansk til hverandre. Jentene blir ganske irriterte, og det topper seg da de to japanerne drar frem kameraene sine for å ta bilder av dem. Jentene skjelte dem ut, og dro fra stranda.

Holder du heller bikinitoppen på? Sjekk ut: De fineste bikiniene

Ulv ulv
På båttur langs den italienske kysten var Lene ute med sine venninner og noen mannlige bekjente. Noen uker tidligere hadde hun blitt brent av brennmanet hjemme i gamlelandet og det hadde satt en aldri så liten støkk i henne. Det blir varmt når man ligger og steker på en båt i solen, derfor var det ikke til å unngå at de måtte ut å dyppe seg i vannet. Lene humpet uti, men når hodet kommer opp av vannet skimter hun en ornansje-rød skikkelse ved siden av ansiktet. I full panikk og hylende svømmer Lene tilbake til båten for å redde seg selv. Omsider ser hun ansiktene til guttene som stirrer rett på henne. Når hun ser bak ser hun hva som faktisk ligger i vannet. Det er den snertne bikinitoppen i fargen oransje som ligger og vaker i vannet.

Gutta var ikke akkurat misfornøyd med at hun kom opp av båten uten noe på overkroppen.

Å besvime nærmest naken på stranda er pinlig!
Å besvime nærmest naken på stranda er pinlig! Vis mer


Dånedimpen
Tonje var på Kreta med sin venninne og koste seg med plasking og svømming i vannkanten. På vei opp fra vannet kuttet hun seg på en skarp stein. Da hun så blodet fra foten besvimte hun ettersom blod er noe hun ikke fikser særlig bra. Eneste problemet var at hun var kun i ført g-streng og var toppløs da alt svartnet for henne. Ydmykelsen gikk opp for henne da hun våknet foran en horde av mannfolk rundt som var der "for å sjekke at alt gikk bra". Da hadde i det minste badevakten båret henne opp fra vannet og lagt henne på plassen sin og dekket henne med håndkledet.

Enda verre var det da hun fikk vite at også venninnen hadde besvimt som en følge av Tonjes egen reaksjon. Gjett om det var pinlig. To svimeslåtte jenter toppløse og i g-streng.

Slapp strikk i shortsen
Jeg studerte i Australia tre år og ble naturligvis bitt av surfebasillen og var stadig ute i bølgene. Etter hvert som man blir flink blir man også litt mer slapp i forhold til å ha utstyret i orden så jeg hadde ikke tenkt på å knyte til shortsen skikkelig. Ikke nok med det, men også strikken var lovlig slapp så her var det ikke mye som holdt den opp.

Jeg har hørt at "ass-crack is the new cleavage" så jeg brød meg ikke mye om at shortsen "sægget" som en skikkelig surfer. Etter hvert fikk jeg tak på en stor bølge, som jeg åpenbart ikke hadde ferdigheter til å mestre, gikk det som det måtte gå - jeg gikk under. Alle som har vært i en slik trommel under bølgen vet at du kastes rundt og får ganske hard medfart. Under bølgen merket jeg det ikke, men når hodet vaket vannet kjente jeg fort at shortsen hadde fulgt med tilbake ut til havs. Da var det bare å plukke opp sakene og traversere med brettet foran familiejuvelene opp til bilen hvor jeg hadde noen plagg liggende.