Rå sirkusopplevelse i London i desember.
Rå sirkusopplevelse i London i desember.Vis mer

Skrekk og gru i manesjen

Det engelske sirkuset gir en skrekkelig oppvisning. Blodig gøy, skriver pressen.

Circus of Horror gir en sirkusopplevelse utenom det vanlige. I desember og januar kan du se skrekkteatret opptre på Camden Roundhouse i London. Ikke uten humor presenteres tatoverte piker på flasker, siamesiske tvillinger som slår knute på seg, flygende skjelletter og vampyrer, fakirer og sverdsluker. Med glimt i øyet, kjøres showet, som tar for seg det meste innen horror og skrekk. Musikken er en vesentlig del av forestillingen, og sirkuset kan vise til plateutgivelser. Avisanmelderene melder om mye moro og latter.

Rock`n roll-sirkus

Sirkuset ble stablet på beina på Galstonbury Festival 1995. Sirkusartisten Haze og sirkusprodusenten Gerry Cottle, møttes, ironisk nok, på en begravelse. Begge så at det som manglet, var et skikkelig rock`n roll-sirkus. De hentet inn folk fra familien, som seg hør og bør innen sirkuskretser, samt erfarne folk fra andre sirkus. Dermed var sirkuset, som tar mål av seg for å være en crossover mellom teater, sirkus og rock`n roll, oppe og klar for verden. Det spektakulære showet har vært på turne i en rekke land..

Se selv

Klar for ekkel moro? Sirkuset har forestillinger i Camden Roundhouse, Chalk Farm Road, i desember og januar Les mer om sirkuset og bestill billetter her. Billettene koster fra £ 10-£ 20. Fra denne nettsiden kan du også bestille stilige sirkuseffekter, blant annet jakker med gyselige dekorasjoner og musikk fra showet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til London?

Ryan Air flyr til London fra Sandefjord Torp, og har ofte billige billetter. Også SAS, Braathens og British Airways flyr fra flere steder i Norge til London.

Vampyrer, fakirer og sverdslukere viser kunstene sine.
Vampyrer, fakirer og sverdslukere viser kunstene sine. Vis mer

Charterselskapene har også turer til London, sjekk DinSides oppdaterte restplassoversikt for gode tilbud.

Ut på tur?

Lokker en annen storby? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.