Skøy på ski

Skiferie hjemme, forskjellen mellom skiferier i USA og Europa og hva som skiller en ekte skiløper fra en ekspert.

Foto: Geir Arne Halvorsen Foto: Geir Halvorsen Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Langfredag, fredag den 13., påskefjell og rasfare. Kanskje ikke dagen da de overtroiske våger seg ut av sofakroken. For å nyte innetiden kan du kose deg med vårt utvalg av humor med fokus på ski og snø.

Ta skiferien hjemme

Frister ikke snøskred, klisterføre og solstikk? Eller tillater kanskje ikke lommeboken heftige påskeferier i år? Ikke vær redd. Her er våre tips for hvordan du kan lage din egen skiferie hjemme.

Skiordboken

Det er ikke så lett alltid, men her kommer forklaringen for amatøren: Hva er egentlig de fire fundamentale kreftene som påvirker skiløperen, hva er egentlig poenget med hansker og hva er de mest effektive metodene for å bremse ned farten når du står på ski? Her er den lille skiordboken.

Skrytepaver og skiboms

Det kan være fristende å skryte på seg mer kunnskaper enn man egentlig sitter inne med. Skrytepavene blir imidlertid avslørt av de små tingene. Vi viser deg hva som skiller skrytepaven fra den ekte skibomsen?

  • Test deg selv – er du en skiekspert?

  • Mer humor med reisevri finner du her.
  • Billig ferie i siste liten?

    Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

    Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.