Skohotell

Den mallorcanske skogiganten Camper har fått sin første hotellavlegger - i Barcelona.

Publisert
Sist oppdatert
Røyken må forlates i lobbyen.
Røyken må forlates i lobbyen. Vis mer
Camperfargene dominerer rommene.
Camperfargene dominerer rommene. Vis mer


Fra sko til hotell - et langt sprang kanskje, men med skobutikken like ved, blir ikke spranget så stort i geografien. Verdenskjente Campers har åpnet hotell i Barcelona.

Lite og annerledes

Dette er hotell av typen "nytt" og annerledes. For eksempel sier de at tips ikke er nødvendig - de ansatte er faktisk instruert til å ikke ta imot tips. Praktisk for pengesugne skotter og tipsuvante nordboere.

For ikkerøykere fra det stadig mer røykfrie nord, er det også en kraftig overgang å venne seg til røykingen som møter en overalt de fleste steder på kontinentet. Dette hotellet har imidlertid valgt å være røykfritt. Gjester blir bedt om å deponere sigarettene i lobbyen.

Friske rom

Dekorert i røde, hvite og grønne camperfarger, er ikke rommene slik man ser dem på de store kjedehotellene. Hvert av de 20 rommene har en minilounge separert fra soverommet (ligger over gangen). Dessuten er de utstyrt med flatskjerm-tv og hengekøye. De fem suitene er større, og har loungedel integrert i rommet. Enkeltrom koster fra 187,5 euro (1.576 kroner) per natt i lavsesong til 219,35 euro (1.844 kroner) i høysesong. Dobbeltrom for 203,3/240,75 euro (1.709/2.024 kroner) og dobbeltsuite for 224,7/262,15 euro (1.889/2.204 kroner). Prisene gjelder per rom, per natt. Barn under 12 kan dele rom med voksne uten ekstra kostnad. Høysesong er perioden mai til oktober, august unntatt.

Ekstra

Buffeten er åpen døgnet rundt for selvbetjening, og varme og kalde snacks er inkludert i romprisen. Gjestene kan også disponere sykler for sightseeing. Hotellet har forøvrig en felles takterrasse, og du kan benytte trådløs internettforbindelse på rommene. Hotellet har også møtefasiliteter.

Fakta
Casa Camper Barcelona
Carrer Elisabeths 11
Barcelona
Tlf: + 34 933 426 280

Hotellet ligger i den livlige og hippe bydelen Raval, like vest for Ramblas.

Ekstern lenke:

  • Casa Camper
  • Mer om nye, dyre, sære og billige hoteller

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer