Skeiv og glitrende olympiade

Olympiske leker på Londons WayOut klubb må bare bli en glitrende fest med pudderkvaster og paljetter i fokus.

Limbo på høye hæler krever sin mann - eller kvinne? <I>Bilde fra WayOuts egne nettsider</I>
Limbo på høye hæler krever sin mann - eller kvinne? Bilde fra WayOuts egne nettsider Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glam og glitter dominerer transenes store "olympiske leker" i London. Her konkurrerer ikke deltakerne i de vante grener som lengde, sprint og kulestøt. Derimot kan tilskuerne bivåne langt mer sprudlende øvelser som limbo, drag-hinderløp og høye hopp.

Krever sin mann/kvinne

Det er ikke en shorts eller noen joggesko i sikte under disse olympiske lekene. Limbo-konkurransen må for eksempel gjennomføres iført høye hæler. Og hinderløypen skal representere de prøvelser en drag-queen må gjennomgå: Her er det om å gjøre å være den raskeste til å komme seg opp på et podium via en løs planke, smiske med fans i 20 sekunder før ferden går gjennom seks bildekk inn i "garderoben" (et annet podium). Her skal deltakerne skifte kostyme raskest mulig. Videre skal deltakerne mime i 30 sekunder til hva arrangørene måtte finne på å spille av musikk. Deretter gjennomfører deltakerne et høydehopp (over en elastisk strikk) og går under en limbostang før de er i mål. Selvsagt kåres vinnere, nummer to etc.

Hvor raskt kan du bytte kostyme foran publikum? Det er et av "hindrene" i drag-olympiadens hinderløype. Bilde fra WayOuts egne nettsider
Hvor raskt kan du bytte kostyme foran publikum? Det er et av "hindrene" i drag-olympiadens hinderløype. Bilde fra WayOuts egne nettsider Vis mer

Mai-moro

Hele galskapen er inspirert av et japansk tv-show som ble filmet i London, og det er nå fjerde år at dronningene fyrer i gang sin noe spesielle olympiske konkurranse. Vil du få det med deg, er datoen den 11. mai og stedet klubben WayOut i London. Det er både mulig å se på og å delta. Klubben har adresse Charlie's, 9 Crosswall. Nærmeste undergrunn er Tower Hill på District & Circle linje.

  • Her er mer informasjon på klubbens sider på nett.
  • Planlegger reisen med DinSide

    Assistanse får du på DinSide Reise. Charterreiser, fergeferien, flyreiser, valutakalkulator og reisetips fra leserne er noe av det du finner. Her er noen nyttige linker:

  • Finn billige charterturer i restplassoversikten

  • Finn fergeavganger, priser og bestill billetter

  • Se lesernes reisetips, og kom med dine egne vurderinger i Reiseguiden

  • Hva koster det egentlig? Her er valutakalkulatoren