Sjiraffboogie og strandslepp

Sjekk ut vinnerbildene i fotokonkurransens eksotiske og siste runde før hovedfinalen.

Ukens vinnerbilde er tatt av Fran Fernandés.
Ukens vinnerbilde er tatt av Fran Fernandés. Vis mer

Sjiraffboogie og strandslepp

  1. Ukens blinkskudd


Denne uken har vi kjørt eksotisk fotorunde, og vi har fått inn mange flotte bilder. Boogie med sjiraffer på savannen, turtelduer i bassengkanten og eldre herrer i badebukser i Barcelona. Mye humor, en smule erotica og litt klisjè.

Er du ikke med blant vinnerne? Vi beveger oss nå inn i hovedkonkurransen, og det er mulig å sende inn bilder helt fram til 16. august. Husk at dette er en amatørfotokonkurranse, og at du helt sikkert kan delta. Fyr løs.

Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med i siste del av konkurransen og hva du kan vinne.

1. runde: Dyreliv er et hett stikkord.
2. runde: Vått vinnerbilde.
3. runde: Vann i munnen.
4. runde: Naturstemning og trolsk lys.
5. runde: Humoristiske blinkskudd.
6. runde: Mennesker i søkeren.
7. runde: Åpen runde

Ukens vinner

Denne ukens vinnerbilde er godt komponert og fotografert av Fran Fernandés. Slik nyter de barcelonesiske herrer ferien, langt fra kjerring og unger, på Barna-stranden i Barcelona. Gratulerer.

Ukevinneren får egne digitale bilder trykket på fotopapir i størrelse 10X13 hos Eurofoto til en verdi av 500 kroner, samt to billetter til Hunderfossen Familiepark, verdi inntil 460 kroner. Disse må benyttes i årets sesong.

To sjiraffer i vill paringsleik, rett før det braker løs, fotografert av Birgitte Bentung Lygre.
To sjiraffer i vill paringsleik, rett før det braker løs, fotografert av Birgitte Bentung Lygre. Vis mer


Sjarmørbildet

Fra ivrige herrer i badeshorts til sjiraffboogie på savannen i Kruger National Park i Sør-Afrika. Birgitte Bentung Lygre har definitivt tatt ukens sjarmblinskudd. Spesielt imponert er vi over hvor bra herretrusene matcher sjiraffen.

Sjarmørfotografen vinner et herre- og damesett med deilige tvillingflasker som inneholder dag-og-natt dufter fra Emporio Armani. Hver dobbeltflaske har en veiledende utsalgspris på 435 kroner.

Eivind Hauglid er fotografen bak dette blinkskuddet fra Thailand.
Eivind Hauglid er fotografen bak dette blinkskuddet fra Thailand. Vis mer


Flere blinkskudd


Vi får inn langt flere gode bilder enn vi kan gi premier til. Derfor har vi også lyst til å trekke frem andre gode bilder selv om de ikke blir premiert. Like bak i teten ligger for eksempel dette duggfriske og muntre bildet fra en badeferie i Cha-Am sør for Bangkok, Thailand, fotografert av Eivind Hauglid.

Min datter Hilde slenger med håret med vannviften som resultat.

Tøft.

Bli ellers med i siste del av konkurransen, og kjemp om et flott digitalkamera, en tur til Hafjell eller et fotokurs. Du kan sende inn bilder helt fram til 16. august.

Og for alle som har fått bildene på trykk, og andre innsendere: Dere har lov til å prøve igjen, dere også!

  • Se ukens vinnerbilder og andre blinkskudd i stort format.